Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segítség 28 hét körüli Kismami...

Segítség 28 hét körüli Kismamik! Mennyit mozog a babótok? Bővebben lennt.

Figyelt kérdés
28 hetes vagyok, és eddig elég sokat, és erőseket rúgott a babám. De 1-2 napja nagyon keveset, és gyengén érzem, és ráadásul nem a hasamon, hanem mintha a gerincem felé rúgna...nagyon meg vagyok ijedve. Mondjuk a szívhang okés, mert van hallgatóm, de ez nem gáz, hogy alig mozog???
2010. máj. 22. 20:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia.Én holnap leszek 27hetes.Ne ijedj meg ,ha van szívhang szerintem akkor semmi baj nincs.Vannak napok,amikor nekem se nagyon aktív a babám,sőt nem először fordult elő velem,hogy 1-2 nap semmi mozgást nem éreztem.A szívhang a lényeg,lehet hogy most másképp fekszik a picid.

Boldog babavárást és nyugi!

2010. máj. 22. 20:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyos vagy...
2010. máj. 22. 20:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne izgulj,nincs semmi gong!Az én kisfiam sohasem akart mozogni,amikor borús,és esős idő volt.
2010. máj. 22. 21:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is szinte, úgyan így vagyok, mint az elöttem szóló:)

Ha borongós az idő alszik, meg se mozdul, azt ha kieste magát az idő megindul:)

Ne idegesítsd magad feleslegesen, mert megérzi, föleg hogy ha van szívhang, akkor meg pláne, ne húzd fel magad:)

24 hetes km

2010. máj. 22. 21:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi lányok, próbálok lenyugodni...:-)
2010. máj. 22. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!