Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38hetes ill. a vége felé járó...

38hetes ill. a vége felé járó kismamik, hogy vagytok? Mit és mennyit esztek egy nap? Hány kilót híztatok? Várjátok már a végét? Mekkore a babótok és milyen súlyú?

Figyelt kérdés
2009. máj. 24. 14:56
 1/3 anonim ***** válasza:
37+4 hetesek vagyunk, semmi különös gond nincs, a nagy melegben vizesedem csak, és a háton fekvés nem megy már. A babókám, kislány, kb. 3 kg-os és kb. 50 cm. Nekem kellemes a várakozás, ezért szeretném ha végig kihúzná a picurkám, már meg is beszéltük.De azért természetesen nagyon várom. Valószínű, hogy a meleg is benne van, de én nem tudok sokat enni, inkább iszok sok tejet, vizet és nyalom a fagyikat, no meg a gyümölcsök lehűtve. Nálatok méretek, és te mit eszel, hogy bírod? Boldog babavárást!
2009. máj. 24. 17:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Bocsi az lemaradt, hogy 9 kg-ot híztam :)
2009. máj. 24. 17:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Szia;) sajna nekem már benne van a teher:( mondjuk már most nagyon szeretem és kíváncsian várom kire hasonlít,milyen illata van és alig várom,hogy magamhoz öleljem. nekem pici a babóm,kislányom lesz és a 34héten még csak 1860gramm volt,de majd itt kint megnő. én napi egyszer szoktam enni nem valami sokat de nekema babóm fent van keresztbe és nyomja a gyomrom sajna eddig ugy néz ki,h császárom lesz ha nem fordul be. én 16kilót híztam hiába mozogtam és figyeltem meg figyelek oda az evésre sajna én ilyen típus vagyok de azt mondják nem látszik csak pocakom van meg sajna nagyon vizes vagyok. hát ennyi. szép babavárást
2009. máj. 24. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!