Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az utolsó 2hétben más is...

Az utolsó 2hétben más is minden ujdonságrol (gyakori pocakkeményedés, fájások, hasmenés stb) azt gondolja hogy eljött az idő? Vagy csak én vagyok ilyen ma tuti szülök tipus?

Figyelt kérdés
Én konkrétan azt sem bánnám ha minden nap lenne ctg és vizsgálat,tudni akarom mennyi lehet még hátra :D minden kisebb joslónál felcsillan a szemem hogy na végre mehetünk,ha a derekam fáj akkor is azonnal arra gondolok...kicsit beteges nem?vagy nem? 38hkm
2017. júl. 26. 13:35
 1/9 anonim ***** válasza:

Dehogy beteges, várod már, hogy végre találkozzatok:)

Az elsőt 4 nappal túlhordtam, a másodikkal program császárom volt 39+0-ra (reggel 7-kor jelenés a kórházban), ezért fel sem merült bennem, hogy előbb is jöhet. (persze tudtam, hogy igen, de nem számoltam ezzel a lehetőséggel.) 38+6-nál éjszaka elfolyt a magzatvíz és borult a terv. De nagyon örültem 1,5 nappal később, hogy már a nehezén túl vagyok😊

Bármelyik pillanatban indulhat nálad is a buli! Könnyű szülést és jó babázást kívánok!

2017. júl. 26. 13:51
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem normális. Én is jeleket kerestem, főleg a másodiknál, amikor tudtam már, miről is van szó. Sokan vagyunk így ezzel.
2017. júl. 26. 13:53
 3/9 A kérdező kommentje:
Nekem 3.baba,az első 2nél türelmes voltam,teltek a napok,nem kerestem mindenben a szülés jeleit :D most meg...bár nem is volt semmi bajom akkor,most minden amit el lehet képzelni :/
2017. júl. 26. 13:58
 4/9 anonim ***** válasza:
És az első kettő hányadik héten született?
2017. júl. 26. 14:03
 5/9 A kérdező kommentje:
38-39 mind a kettő.
2017. júl. 26. 14:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Akkor nyilvánvalóan azért várod annyira most, mert itt az ideje neki is.
2017. júl. 26. 14:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Biztosan normális :D Én már 4 hete így vagyok vele XD Bár tudtam ráér kijönnie, de megmertem volna esküdni, hogy korábban jön mint kellene.

Kb wc-re is mindig úgy megyek, hogy na vér vagy valami? De sehol semmi. 39+4... türelmetlen vagyok ráadásul első baba és teljesen hihetetlen számomra, hogy egyik pillanatról a másikra történni fog valami. :)

Kitartás itt a véghajrában :)

2017. júl. 26. 15:04
 8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó,vicces de én is mindig igy megyek :D hogy legalább a nyákdugó elmenne már vagy valami rozsaszines folyás esetleg :D :D seeemmiiii XD ha kicsit erősebb fájást érzek beszélek a babához hogy jol csinálod fiam,ne hagyd abba,még egy kicsit lejjebb menj és jok leszünk :D :D :D volt hogy egész éjjel nem aludtam mert 10-15 percenként jött 1-1 fájás,mire elhatároztam magam hogy ok akkor menjünk,a következő fájásnál ébresztem a férjem,elmult!!!Hát ilyen van???Jövöhét csütörtökön kell mennem orvoshoz de nagyon nagyon remélem hogy nem jutok el már
2017. júl. 26. 15:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet?
2017. aug. 4. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!