Az utolsó 2hétben más is minden ujdonságrol (gyakori pocakkeményedés, fájások, hasmenés stb) azt gondolja hogy eljött az idő? Vagy csak én vagyok ilyen ma tuti szülök tipus?
Dehogy beteges, várod már, hogy végre találkozzatok:)
Az elsőt 4 nappal túlhordtam, a másodikkal program császárom volt 39+0-ra (reggel 7-kor jelenés a kórházban), ezért fel sem merült bennem, hogy előbb is jöhet. (persze tudtam, hogy igen, de nem számoltam ezzel a lehetőséggel.) 38+6-nál éjszaka elfolyt a magzatvíz és borult a terv. De nagyon örültem 1,5 nappal később, hogy már a nehezén túl vagyok😊
Bármelyik pillanatban indulhat nálad is a buli! Könnyű szülést és jó babázást kívánok!
Biztosan normális :D Én már 4 hete így vagyok vele XD Bár tudtam ráér kijönnie, de megmertem volna esküdni, hogy korábban jön mint kellene.
Kb wc-re is mindig úgy megyek, hogy na vér vagy valami? De sehol semmi. 39+4... türelmetlen vagyok ráadásul első baba és teljesen hihetetlen számomra, hogy egyik pillanatról a másikra történni fog valami. :)
Kitartás itt a véghajrában :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!