Lehet tőle. Elképzelhető , hogy ez a mennyiség sok meg a szervezeteknek
2017. jún. 10. 07:44
2/13 anonim válasza:
Esetleg válts másfajta magnéziumra. Nekem bevált.
A DM-es magnéziumtól ment a hasam. A doki magnesi citricii-t írt fel. Attól nem volt ilyen bajom, pedig több magnéziumot vettem be belőle.
2017. jún. 10. 08:41
3/13 anonim válasza:
Igen. Nekem is ez van, ráadásul nem pont a sima magneb6ot szedem hanem erosebbet de a magnézium kepes erre. Ne kettesével szedd hanem 6*1et 4 óránként ha a doki megengedi. Hatha.
4-esnek: izomlazito, gorcsoldo hatas miatt. Ahogy no a picak, nyulnak a szalagok, segit ebben hogy rugalmassabban tegyek a novekedest es kevesbe legyen kellemetlen. A gorcsoldo hatasa pedig abban segit, hogy mersekelje a derekfajast es alhasi fajdalmakat, amikkel jar a terhesseg. Ennyi.
A kalcium teljesen masra valo, az csont, porc-vedo es allergiat mersekel(het).
2017. jún. 10. 11:42
8/13 anonim válasza:
*pocak
2017. jún. 10. 11:42
9/13 anonim válasza:
4. Te nagyon okos vagy.. Eleg banto, h kb ugy irod mintha valami ostoba pics.k lennenk es unalmunkba fosatnank magunkat a magneb6al.. Megnyugtatlak... en sem hobbibol szedem. Feltetelezem a kerdezo sem.. Konkrétan az orvos irja ki, mélyen tapadó lepeny, miatt kezdtem el 2 szemmel majd 6 lett mert elkezdett rovidulni a mehnyak es koraszüléshez vezethet ha keményedik a hasam es kinyílik a mehszajam. (nekem egy kis hasmenést meger ha benn marad a baba eleg ideig..)
2017. jún. 10. 14:18
10/13 anonim válasza:
Vocces mert magnezium nem segit kotaszupes megelozeseben tudomanyosan bebizonyitva.
Ugy irjak fel mint kalciumot allergiara szentelviz hatassal hungarikum megszokasbol.
Es nezz mar utana magnezium antagpnist a kalcium !! Igen kalcium a magnezium ellenszere
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!