Csillka kérdése:
Hasmenés terhesség vége felé?
Figyelt kérdés
37 hetes vagyok, és az éjjel olyan hasmenésem volt vagy 4-5 órán keresztül nem tudtam felkelni a wcrol. Végül mar az sem volt ami kijojjon, eleg rosszul voltam és a legrosszabb h az aranyerem annyira kijott h.alig tudok mozogni de még feküdni sem nagyon. Görcsölt jo kemenyen a hasam , aztan jött a hasmenés. Ma nem volt gond, ee kicsit elkezdett ujra görcsölni a hasam es mintha megint kéne wcre menni, de az aranyerem miatt borzaszto szenvedes. Esetleg valami görcsoldót, hasfogot stabad bevennem. Egesz terhesseg alatt nem volt probléma, nem tudom most igy a vege fele mi valtotta ki.2017. ápr. 18. 19:13
1/6 anonim válasza:
Hat, lehet virus is, de nekem a masodik terhessegemnel a 37. heten pont igy indult a szules... (az aranyeret kiveve halistennek). Ha megse a szules lenne, akkor esetleg magas kakaotartalmu etcsoki segithet. Mast nem tudom szabad-e ilyenkor.
2/6 A kérdező kommentje:
Hát nem is bánnám ha szules lenne, de akkor az aranyerem total kikeszitene, szóval csak remelni tudom h nem lesz szules egyhamar.
2017. ápr. 18. 19:27
3/6 anonim válasza:
Nekem es a legjobb baratnomnek is hasmenes jelezte a szulest egy nappal elotte :)
De nem volt ennyire durva, szoval azert ha nem mulik felhivnam a dokit, van most ilyen virus.
4/6 A kérdező kommentje:
Mindig is kényes volt a gyomrom, evente legalább ketszer van hasmenesem, ezért reménykedem h nem jelzi meg s szulest hanem csak egy ujabb gyomormenes. Örülök h.a terhessegemet ilyen szempontbol jol megusztam. Sajnos aranyerrel is ugyanez s helyzet, regebben is kijott, fel evente biztos, apukam ilyrn tőle orokoltem, szóval ilyrn teren sok jot nem varhatok szules utan sem :)
2017. ápr. 18. 20:23
5/6 anonim válasza:
Én így jártam kb 2 hete, 27 hetesen nagyon reméltem, hogy vírus (bár nekem szülés előtt nem volt hasmenésem első babámmal szóval nem is jutott akkor eszembe). Ettem aztán óriási görcsök, hányás hasmenés, kb 2 óráig tartott a víz se maradt meg bennem, nagyon rosszul voltam. Másnap pici görcsölgetés volt még és semmi egyéb. Mivel a hasmenés nekem se idegen, néha előfordul, azt hittem csak olyat ettem. De többen is jártak így a családomban akikkel teljesen mást ettem szóval csak vírus lehetett..
6/6 anonim válasza:
Sziasztok..hat én 38 hetes kismama vagyok, es nem eloszor fordul elő az utobbi napokban , hogy megy a hasam mint a viz.. Most is szinte egesz ejszaka ezzel kuszkodtem..most nyilallgat a huvelyembe, meg a petefeszkemnel meg néha belesugarzik a fájdalom a labaimba, ugyhogy kezdek reménykedni hogy ez mar a szülés közeledtét jelzi :) nekem hálistennek nincs aranyerem, en a hanyassal szendvedtem vegig a terhesseget, ugyhogy szeretnek mar tullenni rajta :) meg amugyis..mar minden vagyam hogy lassam a picikemet :) jobbulast neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!