Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magne b6-tól lehet hasmenés?

Magne b6-tól lehet hasmenés?

Figyelt kérdés
Szerda este kezdtem el szedni 3x2-t és tegnap óta hasmenésem van.
2017. jún. 10. 07:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem a koraszülés megelozesere "irjak" fel hanem a has kemenyedese ellen. De okoskodjal csak. Biztos nogyogyasz vagy csak tegnap nem volt jobb dolgod, mi? Lényeg. Hasmenés lehet. Beszélje meg az orvosaval te meg szedjel amit akarsz ha olyan okos vagy. A calciumot meg nem igazan értem eleve minek kevered ide. Nem hinnem hogy valaki a te netes kuruzslasod alapján nekiallna szedni valamit is. Van orvosunk, az meg egy dolog, hogy leirtuk a kerdezonek, hogy ja, nekünk is volt/van hasmenesunk a megneziumtol.
2017. jún. 11. 08:07
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszolóknak a segítséget,aranyosak vagytok.te pedig,nem tudom hányas válaszoló,nem tudom ki jogon kérsz ilyen stílusban számon...Gondolhatod,hogy nem jókedvemben szedem,hanem mert az orvos azt mondta.Te pedig ki tudja ki vagygondolom nem szülész nőgyógyász,de ha meg az is lennél se lenne ehhez jogod,az pedig hogy te kálciumot szedsz a te dolgod,engem nagyon érdekel,de attól mèg másokat nem kell lesajnálnod,hogy az orvos utasításait követi,nem egy netes "senkiét"...
2017. jún. 11. 08:31
 13/13 Ignis Subdialis ***** válasza:
100%

Más és más hatásaik vannak a különböző magnéziumvegyületeknek, a MagneB6-ban Mg-laktát nevű vegyület van, esetleg nézz másmilyen szerves kötésű magnézium után, mint például a Mg-citrát vagy az -orotát, de sajnos ebből az utóbbiból én eddig csak a Magnerotot láttam, ami a legrosszabb ár-érték arányú készítmény, úgyhogy ezt tényleg már csak akkor érdemes, ha semmi más nem jött be.

De a magnézium-citrátok viszonylag olcsóak, pl. elég nagy dózisú a BioCo Magne-citrát és kb. 22 Ft-re jön ma ki egy tabletta, amiből felszívódik 135 mg magnézium. Eközben ha receptre íratod a magnesii citricit, abból 70 mg-ot tudsz felvenni, de árban kb. ugyanott van (~20ft).

#2 A dm-ben egyébként elég sokféle Mg van, csak a saját márkásból van pezsgőtabletta Mg-karbonáttal, amiből 56 mg szívódik fel és 10Ft/db, vagy van magnézium-oxidos tablettája, amiből nem szívódik fel semmi, vagy magne-citrát italpora, amiből felszívódik 360mg, azaz a teljes napi adag, cserébe ez 65 Ft és még folyékony magnézium spray-t is lehet kapni, ez jó gyorssegélynek, közvetlenül a görcsölő testrészre kívülről, de elég drága. Viszont mivel nem kerül a bélrendszerbe, tuti nem okoz hasmenést. Csak 20 perc múlva le kell mosni mert kissé ragacs jellegű utóhatása van. Nekem mindig jól kioldotta a vádligörcsöt.

2017. jún. 19. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!