Valójában hogyan kell elképzelni a reggeli rosszulléteket?
Ugy hogy 28 napos ciklusom van es 12 napja nem jott meg.
Koszi valaszt :)
Ezt úgy kell elképzelni, hogy mindenkinek más XD
Nekem émelygésem volt, én ahhoz tudom hasonlítani, hogy utálok autóban utazni, mert forog a világ. Na ugyan olyan. Én szerencsés vagyok egyszer sem hánytam viszont non stop émelyegtem. Sokszor úgy éreztem jobb lenne hányni, de erre sokan azt mondták, hogy kb 2 percig tart a megkönnyebbülés utána ugyan olyan rossz.
Majd más leírja milyen állandóan hányni :)
Nekem egyébként 3 nappal nem várt előtt jelentkezett az émelygés, de ekkor már pozitív tesztjeim voltak.
Volt olyan ismerősöm aki csak terhesség utolsó 2 hónapjában hányt. Akkor meg a sok sav miatt szoktak.
Szóval ez az egész nem törvényszerű és szabályos. Pláne nem reggeli rosszullét, nem is tudom miért hívják így, mert szerintem 20 nőből 1-nél jelentkezik csak reggel.
Javaslat: Reggel egy szem keksz mielőtt felkel az ember, mindig rágni valamit bármit ami jól esik. Jó lejegelt cola, gyömbér, citromos víz, pirítós, ezek segíthetnek.
38hkm
Nálam a 6. heten kezdődött. Minden nap más volt, de nagyjából délig minden napom katasztrófa volt. Volt, amikor megkönnyebbültem hányás után, volt amikor ugyanúgy szenvedtem. Volt olyan nap, hogy nem hánytam, volt olyan hogy 6x. Volt olyan hogy egy kis keksz segített a gyomorsavon, volt hogy az sem maradt meg bennem. Tehát változó volt. 12 hét közepére múlt el, aztán még egyszer hánytam 14 hetesen, azóta hálistennek egyszer sem. Borzasztó volt. 5 kg-t fogytam, életem nem volt. Annyira megkeserítette a reggeleimet, hogy legtöbbször a reggeli készítés is nehezemre esett. Délutánra elviselhetően lettem, akkor már csak az volt a bajom, hogy az elozolegesen leadott pár kiló miatt irtó gyenge voltam....
19 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!