Felelőtlenség lenne egyetemistaként szülnöm?
A párommal 3 éve vagyunk együtt, együtt is lakunk.Ő dolgozik, nem keres rosszul,mivel informatikus. Én egyetemre járok, jövő nyáron végzek. A párommal tervezünk házasságot is,gyereket is. Úgy beszéltük meg, hogy ha dolgoztam egy évet suli után, akkor belekezdhetünk a dologba, lehet gyerekünk. Nekem is ez tűnt jó megoldásnak. De egyszer nem védekeztünk megfelelően, a párom nem tudja még, de terhes vagyok. Szeretném megtartani, bár lehet tényleg hatalmas önzőség lenne. Félek elvetetni, meg akarom szülni. Ráadásul, ha 2 év múlva úgy is akarnánk babát, akkor szerintem undorító lenne most eldobnom. Plusz abortusz után van aki teherbe se tud esni. Meg fogom beszélni a párommal persze. De érdekel a véleményetek.
21l
Nem, én is így voltam vele :) (Vagy akkor én is felelőtlen voltam??? :))
Az utolsó vizsgám 14 nappal volt a szülés után, a záróvizsgáimat baba mellett csináltam meg, a diplomámat pedig szintén Vele együtt vettem át.
Persze voltak körülöttem huhogók ("Jaj, mi lesz a karriereddel? Minek diplomáztál, ha úgysem tudsz majd elhelyezkedni?""Miért nem éled még az életed?"....)
Az idő engem igazolt: van munkám is - már két gyerekkel is! -, karrierem is, család is, és Élet is :)
Szia!
Én két gyerekemet is egyetemistaként szültem. Az elsővel ráadásul Erasmussal kint voltam öt hónapig egy másik országban. Szóval kb 25-30 tárgyat teljesítettem abban a félévben egyéni tanrenddel. Egy kivételével az összes tanár nagyon jófej volt, az egyik külföldi szerint pl az én vizsgám volt a legjobb. a második gyermekemmel meg 35. hetesen államvizsgáztam a mesterképzésen. :-)
Most te már diplomás GYED-et is kaphatsz, tehát nemcsak a GYES a lehetőséged. Ez elég jó összeg, az egyik rokonom is most így szült, hogy még egyetemista 1,5 évig. náluk is teljesen rendben volt minden.
Csak bíztatni tudlak, minden jót a babázáshoz!
tartsd meg!
valami oknál fogva, Ő most akar jönni hozzátok.
szeresd már most, hiszen Ő a Tiéd/Tiétek.
az egyetemet meg más is végig csinálta már hasonló módon.
Sok sikert és kitartást kívánok, remélem jól döntesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!