Mit gondoltok arrol a lányról aki 13 évesen esik teherbe?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok ha egy ilyen lányt láttok meg. Megtartanátok a gyereket apa nélkül? Szülői támogatás nélkül? Valakivel történt már ilyen?2017. júl. 23. 14:40
1/18 anonim válasza:
13 évesen valószínű általános iskolás.. Nagyon nagy szégyen szerintem! Szülőkre nézve a legjobban. 13 évesen egyedül a bioszkönyvben láttam férfi nemiszervet. Sajnos a mai fiatalok körében ez más. Előbb látják élőben mint ahogy az iskolában jönne a biológia órai felvilágosítás..
2/18 anonim válasza:
Vinném abortuszra a gyerekemet, az is biztos.
4/18 anonim válasza:
20 évesen egy 33 éves nő lesz az anyja, irigylem a fiát :D
6/18 anonim válasza:
Ha nem erőszak, akkor retteneteset csalódnék a gyerekemben mert nem erre neveltem.
7/18 anonim válasza:
Ugy h nemtudom Tőle magátol h miért terhes (erőszak pl) ugy nem itelem el.. amugy ha más miatt , akkor inkább azt nem irom a szuleirop mit gondolnék.:S
8/18 anonim válasza:
Abszurd. Hogy tarthatná már meg támogatás nélkül?
A szüleinek csak felé van eltartási kötelezettségük, az unokát már nem kötelesek.
A babát pedig ki se adják a lánynak a kórházból, csak ha van valaki, aki elvállalja a gyámságot.
9/18 anonim válasza:
3 éve együtt szültem egy 13 éves kislánnyal. Inkább nem kommentálnám. Sajnos amikor az adategyeztetéshez jött az anyakönyvezető, azt mondta, hogy ez ma már nem olyan kirívó eset, egyre gyakoribb.
10/18 anonim válasza:
A lányról így nem tudnék véleményt alkotni. Az anyjáról és a családjáról annál inkább.
Gondolom, se törődést, se odafigyelést, se felvilágosítást, se támogatást nem kap, nem kapott soha. Ilyen alapon meg sem lepődök, hogy rossz vége lett.
Nem a lányt ítélném el, bár ez tényleg szégyenletes helyzet, hanem rögtön arra gondolnék, miért nem törődött evvel a kislánnyal senki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!