Első baba később látszik meg?
Figyelt kérdés
Valamennyire függ a testalkattól?
Sportos vagyok, 45kg és 151cm, lapos hassal, de most 1 hete nem az ,puffadok!
Sokszor hallottam ,hogy az elsovel kesobb látszódik. Na de kb mégis mikor? 12 hét után? 12-20 hét között?:)
Koszonom!
2017. júl. 23. 07:47
11/18 anonim válasza:
Én 159 cm, és 50 kg voltam a terhességem elején. Kb még 20 hetesen se latszódott a hasamon semmi, csak egy minimális puffadás, pedig a babám minden mérésen megfelelt az adott terhességi kornak! Talán most kezdett el jobban latszodni, 34 hetes vagyok. De más kismamiknak környezetemben sokkal nagyobb a hasa, legyen az vékony vagy kicsit teltebb..
12/18 anonim válasza:
8 hetesen már látszott de csak mert agyonra fel voltam puffadva. Most már elég nagy hasam van pedig én is kockás hasu voltam, normál súllyal 163 62 kg val mostanra lassan elérem a 70 kg is. 24 hkm
13/18 A kérdező kommentje:
Huha. Koszi a sok valaszt :)
Amugy boldog babavarast a kismamiknak!
2017. júl. 23. 11:27
14/18 A kérdező kommentje:
10es en ideztem csak rosszul. Látom. De nem engedi bemásolni. Az elso reszben kesobb helyett elobb latszik. Csak hulye vagyok. Rossz volt igy kimásolni!
2017. júl. 23. 11:28
15/18 anonim válasza:
Terhespocak, alkattól függetlenül, legkorábban a 16. héten látszik. Sima anatómia. Előtte lehet puffadás, hízás, de az nem terhespocak. A méh a 16. héten emelkedik ki a kismedencéből, márpedig csontot nehéz kinyomni. Így a 16. hét előtt észlelt hasnövekedés az vagy puffadás, vagy hízás.
16/18 A kérdező kommentje:
Szia. Hát ez csak elso babánál igaz. Az orvosom magyarazta egyszer a baratnomnek. Utána már hamarabban emelkedik ki a méh a medencéből.
2017. júl. 23. 11:35
17/18 anonim válasza:
15,
sose értettem ezt a "magyarázatot".
Kit érdekel hogy mikor emelkedik ki a méh a medencecsont mögül? Attól még felfele és kifele nyom mindent már előtte is, ezért bizony terheshas az korábban is. Már azért is, mert egy terhes hasa. ;)
Az 5-6. héttől jelentkező puffadás se ugyanolyan terhesen, mint nem terhesen. Se érzésre, se látványra. Sokkal lentebbről indul.
18/18 anonim válasza:
Én vékony alkat vagyok és 18. Héten néztem ki úgy mint aki jól lakott. Mindenki kérdezte hogy hol a pocim? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!