Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első baba később látszik meg?

Első baba később látszik meg?

Figyelt kérdés

Valamennyire függ a testalkattól?

Sportos vagyok, 45kg és 151cm, lapos hassal, de most 1 hete nem az ,puffadok!

Sokszor hallottam ,hogy az elsovel kesobb látszódik. Na de kb mégis mikor? 12 hét után? 12-20 hét között?:)

Koszonom!

2017. júl. 23. 07:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
51%
Én józan paraszti ésszel úgy gondolom hogy előbb látszik a pocak vékony nőknél. Mert akinek van egy kis túlsúlya azon még a 7 hónapos terhesség sem biztos hogy látszik. A vékonyaknál nincs ami eltakarhatná. Lapos hasnál 8-12 hetesen szerintem már látszik valami. Egyénfüggő
2017. júl. 23. 07:55
 2/18 A kérdező kommentje:

Most olvasom a babaszoba.hu-n , de egyik szavukkal utik a masikat. Bemásolom.:)

"Az első babát várókon később kezd látszódni a terhesség. Főleg,ha a kismama sportos, alacsony és feszes, magasságuk miatt a babának kevesebb a helye függőlegesen"

"Sok alacsony, laposabb hasú kismamán pont a vékonysága /magassága miatt nem látszik sokáig a terhesség."

:D es ez úgy h 2-3 sor van a kettő közt!!:)

Am koszi a valaszt. Ment a zold

2017. júl. 23. 08:00
 3/18 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon egyéni. Ugyanannál a kismamánál a többedik terhesség korábban látszódhat, de attól nőhet hamarabb a pocakja egy első babásnak, mint egy többedik babásnak, mert ez nagyon egyéni. A magasság nem mindig függ a pocak méretétől, bár nyilván az se mindegy mennyi hely van függőlegesen. De így nézve a csípő szélessége is. A hasfal feszessége már tényleg számít, nagyonis. Éppen emiatt nő korábban a pocak többedik terhességnél, hiszen megnyúlt.

Van akinek 12 hetes kor után látszik, másnak félidő után se vagy éppenhogy. Szóval nagyon egyéni.

2017. júl. 23. 08:17
 4/18 A kérdező kommentje:

Értem szóval egy szó a válasz. Egyéni.

Kívancsi vagyok nálam hogy lesz :)

Köszi

2017. júl. 23. 08:18
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon puffadtam. Nem tudtam már eldönteni h a puffadls látszik v a pocakom.

De egyértelmű volt mindenkinek h mi a helyzet mikor találkoztunk. Kb 9. Héttől lese lehetett volna tagadni :)

43kg 156cm voltam tekeredéskor és összesen 10 kg híztam

2017. júl. 23. 08:20
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez szerintem nem a súlytól, hanem a hasizmoktól függ. Kicsivel 100 kiló felett vagyok, de a 10. hét közepe óta egyértelmű terhespocakom van. Egyébként a súlyom ellenére, mindig lapos volt a hasam, csak szélesebb az átlagnál. Van ismerősöm, aki 50 kiló vasággyal, nulla sporttal, rajta is korán látszott. Aki szintén vékonyka, de sportos is, azon látszott később.

Szóval a testalkatnak vajmi kevés köze van a dologhoz, a hasizomnak annál több.

2017. júl. 23. 08:20
 7/18 anonim ***** válasza:
66%

Ez a babaszobás nettó hülyeség. Gondolj bele: pont azért látszik (látszhat) hamarabb egy alacsony nőn, mert függőlegesen nincs hely, ezért (egy idő után) csak előre nőhet.

160 centi vagyok, kockás hasam vol és óriási pocakom lett, korán is kezdett látszani. 175 magas sógornőm 40 hetesen is csak félidősnek látszott.

Persze biztos lesz aki beírja az ellenkezőjét, de nem az a jellemző hogy az alacsony vékony nőn később látszódjon.

2017. júl. 23. 08:23
 8/18 A kérdező kommentje:

Na hát akkor ez valóban nagyon-nagyon egyéni. Nekem is kockas hasam volt de sokaig vartunk a babára igy a doki azt mondta válasszak könnyedebb sportot így lett csak peteeresem. De igyis izmos a hasam mert azert nem hanyagoltam el annyira. Es 2 kocka még megvan.

Ha ezen mulik akk valoban lehet h kesobb fog látszani

2017. júl. 23. 08:26
 9/18 anonim ***** válasza:
73%
Nekem a 8. héten már látszott. Most 18 hetes vagyok, 170 cm 55 kg. A hasam soha nem volt teljesen lapos, de 8 hetesen egyértelműen nőtt.
2017. júl. 23. 09:21
 10/18 anonim ***** válasza:
73%

A választ nem tudom, anyumon pl nővéremnél alig látszódott, 168cm 48kg. Nálam meg hamarabb, és sokat fel is szedett velem.

DE! Olvasd el még egyszer, ugyazat írjak mindkettőben! ☺

2017. júl. 23. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!