Miért nem látszik a baba? (lent)
Szia!
Nagyon korán mentél, 2-3 hetet szoktak várni akkor már biztosan lát vmit az orvos.
De gondolom visszahívott, ne aggódj minden rendben lesz:)
Az utolsó menstruáció 1. napjától számítják, most az 5. hét végén vagy, esetleg kezded a hatodikat. Az 5. héten még vagy látszik, vagy nem. Én az 5. közepén voltam, a doki előre mondta, hogy nem biztos, hogy látunk valamit, végül valami kis maszat volt, de nem volt egyértelmű, a 7. vagy 8. héten kellett visszamennem. Attól is függ, hol van, mekkora (ilyenkor akár fél nap is számíthat), meg hogy mennyire régi a gép, amivel keresik.
Szerintem nem kell aggódnod.
3 hetes? 3 hete volt az aktus, vagy hogy érted?
A terhesség korát az előző mensi első napjától kell számítani, azaz, amikor ismét meg kellene jönnie, akkor vagy 4 hetes.
Ilyenkor még semmi nem látszik az uh-n, csak a vastag nyálkahártya, maximum abban felritkulás, mindkettő lehet baba vagy mensi egyaránt.
Ha nincs panasz, nem is érdemes ilyen korán orvoshoz menni, leghamarabb a kimaradt vérzést követő 2 hét múlva. Akkor már látható az embrió, esetleg szívműködéssel.
Ne aggódj, az lett volna a csoda, ha látott volna a doki valamit. Gondolom, visszahívott 1-2 hét múlva.
Igen, három hete volt az aktus, amikor foganhatott, egy hete kellett volna kb megjönnie.
Most kicsit megnyugodtam. Igen, visszahívott tíz nap múlva. Remélem, akkor már megerősíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!