Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy férfi kényszeríthet...

Egy férfi kényszeríthet abortuszra? Ha nem milyen lépéseket tehetek annak érdekében h ne lehessen joga a gyermek felett?

Figyelt kérdés
Fiatala vagyok. 20 éves. 2 évig voltam együtt a párommal. Szakított velem most csak azért mert teherbe estem és abortuszra akar vinni. Miután közöltem vele h én aztán nem megyek mert engem nem kényszeríthet neki állt veszekedni velem h neki nem kell gyerek mert túl fiatal és nem áll rá készen. Tény h fogamzásgátló mellett estem teherbe de most ne én legyek már a hibás. De legalább realizálodott bennem h milyen alak is. Fel szeretném a gyermekemet nevelni de félek is most tőle. Nem láttam még ilyen idegesnek sose. Mit tehetek? Nem nem kamu semmi egyszerűen nem tudom mit kéne tennem.

2017. júl. 22. 13:40
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
53%
Miért megbízhatatlan? Mert nem megy abortuszra, csak mert a faszi úgy óhajtja? Megbízható a kérdező. Csak nem a pasinak, henna a gyereknek.
2017. júl. 28. 18:10
 22/28 anonim ***** válasza:
* hanem
2017. júl. 28. 18:10
 23/28 anonim ***** válasza:
61%

csak ismételni tudom: "benne meg valszeg az, hogy te egy megbízhatatlan alak vagy, akire nem lehet számítani. És ebben igaza is van."

("benne" = a párjában)

Tudod, az emberek többsége megbízható párt szeretne maga mellé, akire számíthat, és nem egy jó nagy két lábon járó bizonytalansági faktort, ez az igazság. Szóval lehet a Kérdezőt etetni, de a 90% esély arra van ilyenkor, hogy vagy most mennek szét egyből, vagy most végül egymás nyakába borulnak, és majd a szülés után 2-3 éven belül... a férfiben ugyanis mindig benne lesz a tüske, hogy a kedves párja átvágta... akkor is, ha most azt hiszi, hogy túl tud rajta lépni.

2017. júl. 28. 18:15
 24/28 anonim ***** válasza:
34%

Idióta, frusztrált, lecsúszott emberek és kölykök írják ezeket a gyűlölködő kommenteket. Tessék megnézni; még azt is lepontozzák, hogy az apa szereti a gyerekét. 😃 ...mert a lelkük mélyén annak örülnének, ha utálná. Így, ismeretlenül. A szerető családról fingjuk sincs. Ezeket a kommenteket figyelembe se kell venni. :)

Aki b.xni tud, az számoljon mindennel. Jól döntöttél, kérdező.

2017. júl. 29. 00:35
 25/28 anonim ***** válasza:
60%
"A szerető családról fingjuk sincs." - khmmm... az ILYEN "szerető családról" lehetőleg minél kevesebb embernek legyen. Tudod, mi "fogalmatlanok" már csak úgy gondoljuk, hogy a gyermekvállalásnak akkor van itt az ideje, amikor mindketten(!) gyereket szeretnénk, és a társunk előbbre való egy biológiai véletlennél. Na ilyen egy tényleg szerető család.
2017. júl. 29. 02:09
 26/28 A kérdező kommentje:
Milyelőtt mindenki támadna meg minden h mennyire megbizhatatlan vagyok. 5 éve szedek fogamzásgátlót. Egyszer nem volt baj eddig. És én nagyon is jól megmondtam neki bármi lesz akár véletlenül is én megtartom. Ő meg minden áron el akarta vetetni sőt fenyegetőzött is h mindent elér h megkeserítse az életemet ha megtartom. Nos.. ha neki ennyire fáj az h a barátnője aki 5 éven keresztül MIATTA szedte a gyógyszert s ezáltalán én is megbíztam benne nehogy valamit elkaphassak. Akkor már tényleg ne engem sértegessetek. Utoljára beszéltem vele nem hajlandó gyereket felnevelni. Nem akar fizetni se. Én pedig most már ügyvéddel megbeszéltem mindent. Semmilyen joga nincsen a magzathoz. Az én testem jogom van mindenhez. Ha megszületik gyermek tartást se kérek. Megkímélem a kis nyomorúságos életét azzal h leveszem ezt a terhet róla. Látni nem láthatja és kapcsolatot se tarthat velünk. Nem mintha akarná de nem fog. Egyetlen sms-t fog majd csak kapni a szüléskor és ennyi. Lehet nehéz lesz egyedülálló anyaként de nekem ilyen szar alak nem kell az életembe akinek egy gyermek élete ennyit ér...
2017. júl. 30. 01:08
 27/28 anonim ***** válasza:
0%
Érthető az indulatod, és jogos, de azért ha esetleg meggondolja magát, és bizonyítani akar, adj majd esélyt neki. (Szerintem meg fogja előbb-utóbb.) Persze akkor bizonyítson is.
2017. júl. 31. 09:37
 28/28 anonim ***** válasza:
42%

Ugyan, a Kérdező #26-osa óta eldőlt, hogy ez egy jó nagy kamu, ugyanis ha valós lenne, az első, amit elmond egy ügyvéd, hogy ez nem anyuci döntése, mert:

1, hivatalosan nem mondhat le a tartásdíjról és nem korlátozhatja az apa jogait, max azt teheti meg, hogy nem nevez meg apát.

2, Utóbbi esetben viszont az apa minden további nélkül indíthat apasági pert, akár még a gyerek megszületése előtt is... mindaddig, amíg az apai státusz nem rendezett.

De ettől még persze a hátam közepére se kellene olyan "nő" aki szerint a szex a férfinak tett szivesség:

"ha neki ennyire fáj az h a barátnője aki 5 éven keresztül MIATTA szedte a gyógyszert ..." és nem közös és kölcsönös dolog.

meg hát "de nekem ilyen szar alak nem kell az életembe akinek egy gyermek élete ennyit ér..." - a kérdező exének meg valszeg olyan szar alak nem kell az életébe akinek a párja ennyit ér... valójában csak nyerhet azon, ha minél gyorsabban és minél fájdalommentesebben megszabadul a Kérdezőtől, és kereshet egy normális nőt magának, aki önmagáért is szereti a szexet, és akinek a párja az első.

2017. júl. 31. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!