Mit gondoltok erről a babakocsiról?
Kaptam egy ilyen babakocsit az ismerőseimtől teljesen ingyen. Nagyon jó kis sport babakocsi, téliesíthető, ami jól jön, mert szeptemberben szülök.
Csak egy valami nem tetszik benne, mégpedig az, hogy a baba sosem lesz velem szembe. Ami, ha már tud ülni nem is probléma, de amíg picike nem lesz szemkontatkus köztünk. :-(
Viszont ha most csak ezért veszek egy másik babakocsit, azt kicsit pénzkidobásnak érezném. Ti mit gondoltok? Vagy azért annyira nem vészes? Mert nem fogok sokat babakocsizni, mert faluban lakunk, maximum a védőnőhöz sétálunk el vele, meg persze a napi sétálásokhoz. Vásárolni úgyis a városba megyünk, oda meg felesleges mindig vinni.
Anyukám azt mondja ne vegyek ezért másikat, de nem tudom...
Itt egy teutonia textilmózes, az biztosan jó bele:)
Nekem ugyanilyen van csak más színű.Nagyon szeretem!!!!!!Nem szoktam én sem futni vele!
Én nem újszülött kortól használtam, de tényleg jó ötlet puha mózest bele venni!Nagyon jó vele menni.Sok szerencsét hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!