Kaptam egy ilyen babakocsit az ismerőseimtől teljesen ingyen. Nagyon jó kis sport babakocsi, téliesíthető, ami jól jön, mert szeptemberben szülök.
Csak egy valami nem tetszik benne, mégpedig az, hogy a baba sosem lesz velem szembe. Ami, ha már tud ülni nem is probléma, de amíg picike nem lesz szemkontatkus köztünk. :-(
Viszont ha most csak ezért veszek egy másik babakocsit, azt kicsit pénzkidobásnak érezném. Ti mit gondoltok? Vagy azért annyira nem vészes? Mert nem fogok sokat babakocsizni, mert faluban lakunk, maximum a védőnőhöz sétálunk el vele, meg persze a napi sétálásokhoz. Vásárolni úgyis a városba megyünk, oda meg felesleges mindig vinni.
Anyukám azt mondja ne vegyek ezért másikat, de nem tudom...
Nem rossz kocsi, de nem lehet forditani a karján? vagy nem probáltad? általában lehet, sztem ne vegyél másikat, majd ha elkezditek használni és sehogy se jo akkor használtan vegyél egyet..
2010. máj. 21. 18:42
2/18 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos nem lehet a karját megfordítani. Köszönöm a válaszod, igazad van, majd ha nem tetszik mégsem, akkor keresek egy másikat vaterán vagy tesz-veszen.
2010. máj. 21. 19:27
3/18 anonim válasza:
Lehet vízszintesig dönteni? 6 hóig ajánlott.
2010. máj. 21. 21:45
4/18 A kérdező kommentje:
Igen lehet.
2010. máj. 21. 21:46
5/18 anonim válasza:
Szia! Szerintem viszont nem túl jó újszülött kortól, nekünk ilyen van de csak 6 hónapos kortól használtuk amikortól már ült. ELőtte rendes átfordíthatós karú volt. Nálunk állandóan fúj a szél, itt fontos / Balcsinál lakunk/ nem tudom ti merre laktok de én vennék másikat ezt pedig eltenném későbbre mert akkor már tökéletes lesz a napi sétákhoz.
2010. máj. 22. 13:47
6/18 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, nem tudom még most sem, hogy mi tévő legyek. De még azért van egy kis időm eldönteni :-)
2010. máj. 23. 15:12
7/18 anonim válasza:
Ha futni akarsz a kocsival, arra kiváló, mivel ezek futókocsik!
2010. jún. 1. 14:44
8/18 anonim válasza:
Szia!
Olcsó és jó babakocsikat találsz a Vaterán is!Vagy a tesz-vesz-en!
Rengeteg van,csak győzzél válogatni.
(amúgy ehhez hasonló babakocsit 12eft-ért láttam a vaterán)
16 h km
2010. jún. 1. 14:46
9/18 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy vannak olcsók, szoktam vaterázni is, meg tesz-veszezni is. Most is van pár az aukciófigyelőmbe téve. Hát futni biztos nem fogok, bár tudom, hogy arra találták ki, de mivel falun lakom, szerintem itt az emberek 90%-a azt hinné megbolondultam, hogy futkározok egy babakocsival :-D Azért itt mégis több idős, és maradi ember lakik. Azt hiszem én sétálva is elleszek vele :-)
2010. jún. 1. 14:49
10/18 anonim válasza:
Szia,én azt tanácsolom Neked,hogy vegyél használtan valahol babakocsiba is rakható mózeskosárt,csak akkor előtte próbáld ki,hogy jó-e a kocsiba.Az én babakocsim se fordítható karú,viszont volt hozzá ez a mózes és így a babám velem szemben volt,mert a fejecskéjét mindig így raktam,hogy velem szembe legyen.Szuper volt és mikor már kinőttük,akkor nem volt gond,hogy nem láttuk egymást,mert már minden más érdekelte.Csak egy ötlet,de érdemes megfontolni.És azért is jó,mert védi a babát a hidegtől,én imádtam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!