Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok erről a babakocs...

Mit gondoltok erről a babakocsiról?

Figyelt kérdés
[link]
2010. dec. 12. 14:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Én a nagy kerekes babakocsi híve vagyok, ha újszülöttről van szó. Elég kicsik a képek, de nekem kicsinek tűnnek a kerekei. A másik amiért nem venném meg, hogy a tolókart nem tudod átfordítani. Egyébként jól néz ki.
2010. dec. 12. 15:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Hát nekem nagyon nem tetszenek a 3 kerekűek, olyan hülyén néznek ki.Bocs, de véleményt kértél, talán nem sértődsz meg. Meg a legrosszabb benne az, hogy olyan függőleges, hogy gyakorlatilag áll benne a gyerek.Egy újszülöttnél vagy egy pár hónapos gyereknél ez nem túl szerencsés.És drágább is, egyáltalán nem praktikus, és még árthatsz is vele. Mégis megveszik az emberek, tele van az utca ilyen ufo kocsikkal. Gyógytornász anyuka vagyok, gyerekekkel foglalkozom, de Te tudod, hogy milyet szeretnél.
2010. dec. 12. 15:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez 4 kerekű!

Inkább titi triton, mert ugyan ez, de hordozóval mózessel már 70.000- ért van, barátnőmnek bevált!

2010. dec. 12. 16:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne haragudj,de nagyon gnóm!Ennyi pénzét már "babakocsit" is kapsz.
2010. dec. 12. 17:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha ilyen árkategóriában nézitek, akkor nézd meg ezt!

[link]

Össze-vissza pörög a teteje, tehát nagyon könnyen megtudod fordítani, hogy merre nézzen a baba, és emiatt nem kerül a bolygó kerék hátra( akkor irányíthatatlan), és le sem kell hozzá szedni a cuccost.

Nézd meg róla a videókat is.

2010. dec. 12. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!