Mit gondoltok erről a babakocsiról?
Figyelt kérdés
Az oldal alján található ami nekem tetszik: a40-es saláta-virágos névvel.
Szerintetek is uniszex?
[link] Html
2010. márc. 14. 16:16
1/22 anonim válasza:
Szia! Nekem nem tudja megjeleníteni az oldalt....
3/22 A kérdező kommentje:
Belinkeltem újra!
2010. márc. 14. 16:18
4/22 anonim válasza:
nekem tetszik, kicsit ugyan vad ez a szin, de tok jol nez ki. abszolut unisex.
6/22 anonim válasza:
Mind a 2 tök ari kocsi,de nekem az első jobban tesztszik.Persze Te döntöd majd el:)Jó választást,és sok boldogságot!
5 hetes km
7/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)Nekem is jobban tetszik az első,de ismerőseim néhányan kirívónak tartják.Azért érdeklődöm itt is.
Boldog babavárást :)
2010. márc. 14. 16:36
8/22 anonim válasza:
Nézd meg a fórumokat, sok helyen olvashatsz véleményt mindkettőről. Én is nézegettem ezeket épp azért, mert olcsók és minden van hozzájuk, de mégis másik babakocsi mellett döntöttem. Állítólag dögnehéz baba nélkül is mindkettő. Én inkább rosszat hallottam róluk, mint jót. De a Te döntésed.
9/22 anonim válasza:
Szerintem a baby merc-ből amit választottál az inkább csajos, a másik unisex. Én is nézegettem ezeket, de aztán rájöttem nem ez a megfelelő nekünk. Nagyon sok mindent gondolj át mielőtt kiválasztod.
És használd a keresőt,nagyon sok kérdés volt már ezekkel a kocsikkal kapcsolatban.
10/22 anonim válasza:
Szia!Ha elsőt választod(ami sztem jobb)Akkor ha elfogadsz egy jó tanácsot akkor bolygósítható kerékkel rendeled!Mert akkor könnyebb vele közlekedni,és nem kell minden kanyarnál lenyomnod a kocsit,hogy be tudj fordulni vele!Nekem ilyen volt ,így fix kerékkel!De megmondom őszintén hamar lecseréltem!:(((Az autónkba sem fért be!Marha nehéz!!!Ha megpakoltam a kosarat+baba,alig bírtam tolni főleg hóban,nah az katasztrófa volt!Szóval jól gondolj át minden szempontot,mielőtt kocsit veszel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!