Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges terhesség alatt,...

Lehetséges terhesség alatt, hogy az odafigyelés ellenére sokat hízzon valaki?

Figyelt kérdés

Semmivel sem eszem többet, mint terhesség alatt, de elég durván hízok. Az eredményeim jók, a cukorterhelés után még alacsonyabb volt a vércukorszintem, mint az éhgyomri, vérnyomás is rendben, de elképesztő sokat híztam, mármint a mérleg szerint. Ruhaméret alapján még mindig 36-38-asakat tudok venni, plusz nem is annyira feltűnő, de a kilót nézve szörnyű.

26 hetesen +10-nél tartok.

2017. júl. 11. 15:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

30.hétig diéta,semmi cukros lisztes étel,edzés minden nap,36hetes vagyok 17kilo plusszal! Borzasztóan dühít hogy hiába kínlódtam hónapokon keresztül mégis 20kilo felesleggel megyek majd szülni :@ most ujra kezdtem a diétát és az edzést próbálom menteni a menthetőt...

26hetesen alig volt rajtam 6kilo,az elmúlt 10hétben gyakorlatilag heti 1kg csúszott fel.Nekem is akkor még simán jók voltak az M-es rucik,kismama nadrág pl s-es kellett .

2017. júl. 11. 21:59
 12/12 anonim ***** válasza:

Én veszélyeztetett terhes vagyok így április elejétől itthon vagyok, szinte 0-24-ben fekszem.

35 hetes vagyok és eddig 12.5 kilót híztam. Szerintem ennek a nagyrésze tényleg csak víz + a baba mert annyira én se vettem észre a ruháimon a változást. Jah, és sokszor degeszre eszem magam, egyedül a cukrot kerülöm orvosi utasításra. :)

2017. júl. 12. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!