Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet baja a magzatnak a 4d...

Lehet baja a magzatnak a 4d UH-tól?

Figyelt kérdés
10hetes vagyok 2hét múlva van időpontom 4d ultrahangra...káros lehet a babára ?

2017. júl. 11. 13:41
 1/8 anonim ***** válasza:
87%

Persze, azért jár minden kismama hogy ártson a magzatjának.

Most komolyan, még is mi baja lenne tőle?

Amúgy elég korán mész, ha átkapcsolnak genetikán majd az oké de mint babamozi felesleges ilyen korán.

2017. júl. 11. 13:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem, dehogy.

Szerinted ha káros lenne, engedélyeznék?

3/8 anonim ***** válasza:
100%

12 hetesen van kötelező UH is. Miért épp most moziznátok?

Amúgy nem hiszem, de tény, hogy a sok UH zavarhatja a babákat. 1 alkalom nem fogja.

Ez a ti döntésetek, de 25 hét körül javasolják a babamozit, mert akkor már babás formája van a gyermeknek. Ha 12 hetesen mész UH-ra aztán onnan 1 ajtónyitással mozira is, igazából nem lesz olyan izgi, mint a már nem UH-s időszakokban nézegetni a picit, amikor már babás. De ez csak szerintem.

4/8 anonim ***** válasza:
76%

Nekem a dokim a vizsgálatok végén mindig átvált 4D-re. A 12 hetesen lényegében semmi normálisabb dolog nem látszott a babából, 16 hetesen már kivehető volt az arca, de nem túl szép látvány :D, 20 hetesen már egész pofás volt, de még mindig ufós. Szerintem is a 20. hét után menjetek.

Igazából 12 hetesen nem is nagyon van rajta mit mozizni, "egészben" belefér a baba a képbe. Ott még sokkal nagyobb élmény szerintem a 2D-s felvétel.

2017. júl. 11. 13:56
 5/8 A kérdező kommentje:
A neme miatt szeretnék ezt kérte a nagytesó szülinapjára :) ő vele nem voltam 4d-n...nem sürgetnénk ennyire csak a neme miatt persze mindegy nekünk csak egészséges legyen !
2017. júl. 11. 14:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon ritka ha 100%-ra meg tudják mondani 12 hetesen, ezt inkább 16 hét körül tudják biztosra, pedig nekünk is átkapcsolt 4D-re 13 hetesen.

Butaság volt megígérni a tesónak.

2017. júl. 11. 14:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok, nekünk a doki 2D-ben nézte, amikor a nemét mondta, a 12 és 16 hetesen is. :)
2017. júl. 11. 14:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egy jó szonográfus meg tudja mondani. Én mindkét babámmal 13 hetesen voltam és mindkettőnél teljesen pontosan belőtte hogy fiú ,második körben pedig lány :D
2017. júl. 11. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!