Lehet baja a magzatnak a 4d UH-tól?
Persze, azért jár minden kismama hogy ártson a magzatjának.
Most komolyan, még is mi baja lenne tőle?
Amúgy elég korán mész, ha átkapcsolnak genetikán majd az oké de mint babamozi felesleges ilyen korán.
Nem, dehogy.
Szerinted ha káros lenne, engedélyeznék?
12 hetesen van kötelező UH is. Miért épp most moziznátok?
Amúgy nem hiszem, de tény, hogy a sok UH zavarhatja a babákat. 1 alkalom nem fogja.
Ez a ti döntésetek, de 25 hét körül javasolják a babamozit, mert akkor már babás formája van a gyermeknek. Ha 12 hetesen mész UH-ra aztán onnan 1 ajtónyitással mozira is, igazából nem lesz olyan izgi, mint a már nem UH-s időszakokban nézegetni a picit, amikor már babás. De ez csak szerintem.
Nekem a dokim a vizsgálatok végén mindig átvált 4D-re. A 12 hetesen lényegében semmi normálisabb dolog nem látszott a babából, 16 hetesen már kivehető volt az arca, de nem túl szép látvány :D, 20 hetesen már egész pofás volt, de még mindig ufós. Szerintem is a 20. hét után menjetek.
Igazából 12 hetesen nem is nagyon van rajta mit mozizni, "egészben" belefér a baba a képbe. Ott még sokkal nagyobb élmény szerintem a 2D-s felvétel.
Nagyon ritka ha 100%-ra meg tudják mondani 12 hetesen, ezt inkább 16 hét körül tudják biztosra, pedig nekünk is átkapcsolt 4D-re 13 hetesen.
Butaság volt megígérni a tesónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!