8 hetes terhes vagyok és valamilyen bactériumot találtak a kenetemben azt hogy pontosan milyet az orvos nem mondta csak azt h a 12 het utan kezelheti csak.Nagyon féltem a babát..
Ne haragudj, de így látatlanban elég nehéz bármit is mondani. Az orvost kellett volna kikérdezned a kockázatokról.
2015. nov. 16. 21:25
2/14 A kérdező kommentje:
Az orvos magasrol szarik rá...
A legfontosabb az volt neki h mikor hozzak az ebedjet.
Azt mondta most meg ugyse tudjuk kezelni
2015. nov. 16. 21:30
3/14 anonim válasza:
Hát én addig nem mozdultam volna, míg el nem magyarázza, hogy miről van szó.
2015. nov. 16. 21:33
4/14 A kérdező kommentje:
Azt kellett volna csak már a másik beteg szinte a sarkanban állt már hívta is be.
2015. nov. 16. 21:39
5/14 anonim válasza:
Menj másik orvoshoz
2015. nov. 16. 22:26
6/14 anonim válasza:
Menj el másik orvoshoz, és beszélj vele. Az elsőt meg felejtsd el, mert tönkreteszi a terhességed, vagyis egy pokol lesz hozzá járni.
2015. nov. 16. 22:33
7/14 anonim válasza:
Jobb lesz, ha megtanulod kezelni ezeket a szituációkat és elkezdesz kiállni magadért.
Ha annyira aggódsz, akkor miért nem keresel fel egy másik orvost? Szerinted ki fog diagnosztizálni annyi info alapján, hogy baktérium van a kenetedben???
2015. nov. 16. 22:33
8/14 mandiga válasza:
Menj másik orvoshoz. Fontos, hogy milyen baktérium, mert ha nincs időben kezelve, az igen, felmehet a méhbe és akkor lehet baja a babának is. Nemrég az oldalon olvastam hasonló kérdést, ott azt mondták, csak 12 hetesen adhatnak gyógyszert, elötte nem mert gond lehet belőle.
2015. nov. 17. 09:03
9/14 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj,12.hétig nem kezelik,és azért nem olyan könnyen száll fel az a gyulladás,ha esetlegesen az van,a baba pedig jól el van védve a méhedben,burokban :)
Elég érdekesen fogalmaztam,de annó nekem is hasonló képpen magyarázta az orvosom.
2015. nov. 17. 13:46
10/14 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy itt nem diagnózist fognak az emberek felállítani mert nem hiszem hogy itt mindenki doktorátussal lenne ellátva...
Utolsó válaszoló válasza egyenlőre kielégítő számomra hasonló helyzetet áttélők válaszát vártam
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!