Lehet e tőle valami baja a magzatnak?
"Nagyon féltem a babát"
"Utolsó válaszoló válasza egyenlőre kielégítő számomra hasonló helyzetet áttélők válaszát vártam " - az utolsó válaszoló leírta, hogy ne aggódj, mert nem száll fel olyan könnyen a gyulladás, blablabla.
Nem értem, minek teszed fel a kérdést, ha aztán a saját álláspontoddal megegyező választ tartod csak érdemlegesnek....
Miért volt még olyan aki hasonlót áttélt volna és leírta volna a tapasztalatát akár negatív akár pozitív volt.
Az utolsó előtti is saját tapasztalatból írt úgyhogy neki is köszönöm! Köszönöm a többieknek is a válaszokat senki lelkivilágát nem szerettem volna megbántani kívánom hogy ne legyen ilyen helyzetben részetek és ha mégis akkor remélem csak empatikus emberkék fogják véleményüket kifejteni. Elnézést kérek a hogy felmertem tenni egy ennyi buta kérdést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!