Ti hogy jelentenének be a nagy hírt a szülőknek?
Anyukám tudta, mert örömömben felhívtam es kb 15 p-ig visitoztam a telefonba, hogy babank lesz, babank lesz.
Párom szüleinek úgy mondtuk meg, hogy csaladi esemenyen pezsgozes volt. Kitoltottek, koccintottunk. (felköszöntöttük az ünnepeltet) en meg letettem ezzel mozdulattal a teli poharat az asztalra. Ekkor a parom közölte, hogy hírünk van én nem iszom, mert úgy tűnik jön az első unoka és ennyi.
Nem akartuk más "napján" bejelenteni, de kínos lett volna mindenfélét összehazudozni miért nem iszom anyós egészségére, így meg tök jól jött ki. Én kaptam üdítőt, ők egy uh képet. Nagyjabol ennyi.
Anyukámat felébresztettem vasárnap reggel, hogy ugye volt az a nap pár hete mikor éjszakás után nem mentem haza... Na, akkor a városban voltam esemény utániért, viszont azóta lett egy pozitív tesztem...
Apámnak a 13. héten szó nélkül a kezébe nyomtam az utolsó uh-os papírt válaszul arra, hogy külföldre költözök-e vele és a bnőjével...
A másodikat ugyanúgy, hogy 'van egy jó képem az unokátokról' - és megmutattam az uh-os képet
A párom az övéinek egyszerűen elmondta
2# vagyok. En se "csak ugy" mondtam ne értsd ugy. Az a helyzet h közel 3 even, számtalan kezelésen, műtéten, téves riasztason egy vetelesen voltunk túl. En lelkileg mar ugy kivoltam, hogy az anyukám tudott rola. Végig támogatott. Lehet másnak gaz de nekünk olyan a viszonyunk, hogy kb azt is tudta, hogy mikorra nem varom abban a hónapban. Nyilván a férjem után az elso az anyukám volt akinek elmondtuk, h pozitív lett végre a nyamvadt teszt. Viszont vele csak telefonon tudtam megosztani ezt mert mi is eleg távol elunk egymástól.
Ő a sok csalodasunk es az elmúlt hónapok miatt (kórházban voltam kritikus állapotban heteket előtte teljesen mas miatt) fenntartasokkal kezelte nagyjából a szivhangig.
A párom szülei meg hat eléggé orultek igy is. Ok.. Nem volt tűzijáték de vegulis sztem nem rossz ajándék egy unoka hire a nagyinak szülinapra.
Mi gondoltunk ra h a baba uh kepet ratetetjuk bonbonra vagy valamire. Ami megmarad ha akarják, de aztan nem eroltettuk. Jo volt ez igy.
Mi is kulfoldon elunk, de ugy izgultunk, hogy vegul megmutattuk Skypeon masnap a pozitiv tesztet.
Amugy nekem az ilyen legjobb nagymama/nagypapa dolgok voltak eszemben, pl. kituzok, bogrek, ilyen kis plakettek, es szepen becsomagolva odaadtam volna ajandeknak. Vagy pedig vittem volna egy uveg pezsgot es egy uveg gyerekpezsgot, es az UH kepet rakotottem volna a gyerekpezsgore egy szalaggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!