Ti hányadik hétben voltatok amikor elmondtátok szülőknek, hogy babát vártok?
Figyelt kérdés
KB. a 6. hétben vagyok, jövő hétre van időpontom az orvoshoz, szóval még az sem biztos, hogy minden ok ( remélem igen ). A hétvégén találkozunk a szüleimmel és legalább orvoslátogatásig nem akartuk elmondani de feltételezem fel fog tűnni, hogy nem kívánom az ételt, szédülök és néha lóg a fejem a wc-be, szóval szerintem szebb ha elmondjuk mintha rákérdeznek és csak úgy rávágjuk, hogy ja de igen. Ti mikor mondtátok el?2015. ápr. 3. 10:43
2/20 anonim válasza:
Én amikor megtudtam. Nem akartam ilyen korán de mivel eü-s vele voltam szajsebeszeten, mikor kijöttem anya furcsállta hogy miért nem csináltak röntgent. Hát elmondtam. De a leleten is rajta volt hogy terhesség miatt nem készült anya pedig amúgy is megnézte.
3/20 anonim válasza:
12 hetesen mondtam el a szuleimnek.Kulfoldon elunk, igy ritkan talalkozunk.A ferjem viszont funek-fanak hiresztelte mar az elso vizsgalat utan, kb 6. hettol.
4/20 anonim válasza:
8. héten, ekkor voltam először nőgyógyásznál, ultrahangon. :)
5/20 anonim válasza:
Elsőnél: Anyunak ahogy pozi lett a teszt, mert orvosokatjobban ismerte tőle kérdeztem kihez menjek stb... anyóséknak 7 hét körül, orvos után.
Most a másodiknál párom anyóséknak hamar elmondta nagyon, anyuéknak 12 hét körül. Gondok miatt anyóséknak sem akartam hamarabb.
6/20 anonim válasza:
Férjem ragaszkodott ahhoz, hogy az első UH-n ha rendben találnak mindent, akkor újságoljuk. Én még vártam volna picit, de ő volt a gyorsabb :) Szóval a 8. hét környékén.
7/20 anonim válasza:
Anyukám rögtön tudta,mert ő vette a tesztet..:)
A párom szüleinek a 12.héten mondtuk el.
8/20 anonim válasza:
1. Baba: 6 hetesen
2. Baba: a pozitív teszt után.
9/20 anonim válasza:
13. héten.
Bár anyum már a 8. hét környékén gondolta, hogy terhes vagyok, ugyanis gyakorlatilag zabáltam, de sikerült őt "átvernem" (annyi kaja után amit megettem hánynom kellett volna, aztán mégse tettem :D )
10/20 anonim válasza:
Kerek 5 hetesen. Kicsit később szerettem volna, legalább doki lásson, de a férjem rábeszélt. Amondó volt, hogy nincs értelme a titkolózásnak, úgyis rá fognak jönni, és ha neadjisten baj lenne, legalább tudnak segíteni, akár lelkileg, akár tanácsokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!