Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hányadik hétben voltatok...

Ti hányadik hétben voltatok amikor elmondtátok szülőknek, hogy babát vártok?

Figyelt kérdés
KB. a 6. hétben vagyok, jövő hétre van időpontom az orvoshoz, szóval még az sem biztos, hogy minden ok ( remélem igen ). A hétvégén találkozunk a szüleimmel és legalább orvoslátogatásig nem akartuk elmondani de feltételezem fel fog tűnni, hogy nem kívánom az ételt, szédülök és néha lóg a fejem a wc-be, szóval szerintem szebb ha elmondjuk mintha rákérdeznek és csak úgy rávágjuk, hogy ja de igen. Ti mikor mondtátok el?
2015. ápr. 3. 10:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
69%
A szüleimnek a 9. héten, mert rokonnal dolgoztam együtt és tőle úgy is megtudták volna hogy állományba kerültem. Az anyósoméknak pedig a 16. héten, mert csak akkor találkoztunk személyesen velük és ezt nem akartuk telefonon elmondani.
2015. ápr. 3. 12:01
 12/20 anonim ***** válasza:
69%
Mi a szüleimnek a pozitív teszt után 3 nappal mondtuk el. A férjem szüleinek nem mondtuk el, mástól tudták meg véletlenül.
2015. ápr. 3. 12:31
 13/20 anonim ***** válasza:
69%
A pozitív teszt után mondtuk el.
2015. ápr. 3. 12:45
 14/20 anonim ***** válasza:
69%
12 hetesen.
2015. ápr. 3. 13:48
 15/20 anonim ***** válasza:
69%
Első babánál 6. héten, másodiknál 5. héten.
2015. ápr. 3. 13:48
 16/20 anonim ***** válasza:
69%

A pozitiv teszt után sógornőmnek.

A doki utàn egyből a szüleimnek, másnap anyósnak.

6.Héten

Legközelebb nem sietem el...leginkább a reakciók miatt.

(Pl. Egyből elkezdtek hülyének nézni: ez nem betegség, ne feküdjek egésh nap, ha vmivel vérig sértettek azzal jöttek hogy jaaaj csak a hormonok

Anyós mg flegma volt, és egyből azzal jött menjünk 4D.s uh.ra, mert a 3. Szomszéd, meg a munkatårsa is ott volt. A tetszetős neveinkre meg a válasza: na b.d meg)

2015. ápr. 3. 13:49
 17/20 anonim ***** válasza:
69%

anyukámnak az első UH előtt még, a többieknek az első UH után, 7 hetesen.

szerintem amúgy kb. mindegy, főleg, ha közeli család.

2015. ápr. 3. 17:50
 18/20 anonim ***** válasza:
69%
Én most léptem be a 6. hétbe (számításaim szerint), de eddig nem mondtuk el senkinek a párommal. Korábban azt hittem, hogy nem fogjuk tudni eltitkolni, de most ahogy benne vagyunk, egész jól megy. Mivel első baba, most még barátkozunk a gondolattam, persze tervezett baba volt, de akkor is nagyon új a dolog, és hát orvoshoz is csak majd a jövő héten megyek, szóval még 1-2 hétig szeretnénk titokban tartani. Majd meglátjuik, hogy sikerül-e :)
2015. ápr. 3. 18:24
 19/20 anonim ***** válasza:
69%
Aznap mikor pozitívat teszteltünk:) kb. 4-5 hetes lehettem. Nem tudtuk magunkban tartani a boldogságunkat.
2015. ápr. 3. 23:24
 20/20 A kérdező kommentje:
Húú köszönöm, hogy ilyen sokan válaszoltatok! :-) Most sajnos két ismerősömnél is gond volt a 12. hét előtt és bár nem vagyok babonás kicsit féltem elmondani korábban de látom más sem parázott ezen, így én is bátrabb lettem :-) Mindenkinek szép napsütéses hétvégét és Kellemes Ünnepeket Kívánok! :-D
2015. ápr. 4. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!