Ki hogy mondta el a szülőknek a terhességet?
Figyelt kérdés
Nagyon meg fognak lepődni az újdonsült nagyszülők, mert az esküvőnk csak jövőre lesz és utána terveztük a babát, de szerencsére "becsúszott". :) Arra gondoltam, hogy az esküvői videóba azt is bevágnánk, amikor megtudták, hogy nagyszülők lesznek. Valami poénosat, meghittet szeretnénk. Van valami jó tippetek? :) Két hét múlva esedékes az elmondás.2016. júl. 1. 13:03
1/13 anonim válasza:
Mi vettünk egy mesekönyvet aminek az a címe, hogy "Mesélj nekem nagymami" és abba beleragasztottunk egy uh képet.
2/13 anonim válasza:
Videón nézhetitek majd vissza ahogy az újdonsült nagyszülők szívrohamot kapnak, az aztán meghitt és poénos lesz...
3/13 A kérdező kommentje:
Úristen... Ez az utolsó válasz igencsak kedves... Nem azt mondtam, hogy nem fognak neki örülni, mert már nagyon várják, hanem, hogy meglepetés lesz... pfff
2016. júl. 1. 13:17
4/13 anonim válasza:
Mi vittunk "ajandekot"
Egy rugit csomagoltam be kb 5 reteg csonagolopapirba :D :D parom pedig felvette videora a kibontast.
Volt orom :) ugyan mi az eskuvonkon arultuk el ilyen formaban.
5/13 A kérdező kommentje:
Utolsó, ez nagyon jól hangzik. :))) Mi is gondoltunk rá, hogy az eljegyzésünkön mondjuk el, de elég korai lett volna. :)
2016. júl. 1. 13:45
6/13 anonim válasza:
Csinálnék egy videót, amin mi vagyunk kicsiként, majd egyre idősebb korban és a végefelé közös képen fogva az UH felvételt, amit aztán bevágnék teljes nagyságba is. :)
7/13 A kérdező kommentje:
Ez a video is nagyon jóóó. Vágó vagyok, úgyhogy nem is lenne olyan nehéz összehozni ;) Kösziiii
2016. júl. 1. 15:26
8/13 anonim válasza:
Mondom, a videó nem túl jó ötlet, hacsak nem vagy pszichopata és akarod megörökíteni, ahogy a rokonok agyvérzést, szívrohamot meg egyéb finomságokat kapnak ott helyben.
9/13 A kérdező kommentje:
Sajnálom utolsó, hogy neked ennyi rossz tapasztalatod van és nem szereted a családod és nem örülnek a boldogságodnak. :( Remélem azért jó is van az életedben.
2016. júl. 1. 16:07
10/13 A kérdező kommentje:
Azt akartam írni, hogy *nem szeret a családod...*
2016. júl. 1. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!