Ki hogy mondta el a szülőknek a terhességet?
Figyelt kérdés
Nagyon meg fognak lepődni az újdonsült nagyszülők, mert az esküvőnk csak jövőre lesz és utána terveztük a babát, de szerencsére "becsúszott". :) Arra gondoltam, hogy az esküvői videóba azt is bevágnánk, amikor megtudták, hogy nagyszülők lesznek. Valami poénosat, meghittet szeretnénk. Van valami jó tippetek? :) Két hét múlva esedékes az elmondás.2016. júl. 1. 13:03
11/13 anonim válasza:
En oda alltam anyuek ele es kozoltem veluk higy terhes vagyok. Ok meg nevettek egyet es anyu fozott tovabb apam meg rejtvenyt fejtett. Aztan kozoltem az akkori ferjemmel hogy azt hiszem nem hallotak. Erre mindketten vissza fordultak akkor esett le nekik. Na azt a ket arcot kellett volna videozni. Annyira edesek voltak hogy el nem tudom mondani. Aztan jott a siras. Persze az oromtol. En nem tervezgettem semmit. Csak kozoltem a tenyeket. Rendesen meglepo volt. 😀
12/13 anonim válasza:
nálunk apám mindig kérdezgette, mikor lesz már unokája.
Egy ilyen alkalommal, mikor volt már UH képünk (6 hetes voltam) visszakérdeztem, hogy 'Szeptemberben jó lesz?' és odaadtam neki a képet. Na most, apám nem az az ölelgetős fajta, de össze-vissza ölelgetett meg puszilgatott :) Szerintem spontán volt így :)
13/13 anonim válasza:
Na ami esetünk vicces volt :) a párommal amikor elmentünk a szüleimhez, odahajolt anyukámhoz és mondta, hogy gratulál az újdonsült nagymamámanak. Erre nővérem odafordult a férjéhez és kikakadta, hogy: "elmondtad nekik, megbeszéltük, hogy előbb anyának mondjuk el!" a férje nem értett akkor még, én már sejtettem. És akkor mondta a férjem, hogy "akkor gratulálok a kétszeres nagyinak!" na erre senki sem számított :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!