Nogyogyaszati vizsgalatnal altalanos vizsgalattal (nem ultrahang), kimutatjak a terhesseget? Plusz a papiromra kis uterus van irva, ez kis mehet jelent?
Figyelt kérdés
2016. jún. 19. 16:37
1/4 anonim válasza:
Igen, a nőgyógyász észrevette volna,ha terhes vagy,mivel a méhszáj ilyenkor más mint alapból. Ha a papírodra kis uterus van írva,akkor nem csak hogy nem vagy terhes,de még nehezen is fog összejönni,ezt nem mondták el?
2/4 anonim válasza:
Tapintással is lehet már érezni egy bizonyos idő után, hogy van ott valami. De csak UH vagy vizeletvizsgálat lehet biztos eredmény. Hiszen tapintással akár egy cisztát is érezhet.
Kis uterus azt jelenti, hogy nem nagy a méhed, ez általában így van mindenkinél, aki még nem szült.
3/4 anonim válasza:
Amikor nekem is kis uterust írt a doki a papíromra, megkérdeztem, hogy ez baj-e. Azt mondta nem, aki nem szült még annak ezt szokták ráírni.
4/4 anonim válasza:
Tapintásos vizsgálatnak ne higgy! Nekem 17 évesen állította az orvos, hogy terhes vagyok, pedig nem voltam. Csak felnyúlt, de ultrahangot nem csinált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!