Kujber Gáborné Edit kérdése:
R nagy uterus, endometrium 14mm jobb ovariumban 20x20mm-es foll bal oldal szabad douglasban folyadék nincs ezek az uh-s eredmények. Terhes lehet?
Figyelt kérdés
Ezek a barátnőm eredményei. Mit jelentenek? Visszahívták egy hét múlva, mert hüvelyi uhn nem igazán látszott a baba.Azt mondta az uhs nő hogy méhen kívül és belül is lát valamit. Lehet terhes?
Ezt a doki írta a papírra: Külső nemi szervek alakilag épek felt: norm flour kolp: cervicalisatio bv: kp tág vagina tömött portio folytatásában rendes nagy uterus afvban, puhább collum mko szabad környezet emlők fiz neg?
2012. júl. 31. 12:21
1/10 anonim válasza:
Nézd, a jobb oldali petefészekben 2 cm átmérőjű tüsző van, szerintem nem valószínű, hog terhes lenne....
A nyálkahártyája 14 mm vastag, olyan, mintha félidősen uh-zták volna.
2/10 anonim válasza:
igen fura, mert terhesseg eseten nincs tuszo, viszont felidosen a 14 mm nykahartya nagyon vastag, nekem a 9 cm-re azt mondta, hogy vaskosabb a kelletenel, ami jo, de 7-8 cm ilyenkor. szoval azt tudom elkepzelni hogy az a foll a sargatest (luthein ciszta), ami a babat taplalja a 12. hetig kb. igy mar stimmelne terhessegre is akar, csak nem ertem, hogy akkor miert foll-t irt. esetleg pozit tesztelt a baratnod? vagy a ciklusanak melyik napjan csinaltak ezt az uh-t?
3/10 A kérdező kommentje:
22-én volt a havi első napja és 28-án múlt el. Most lesz 2 hete hoyg késik neki. Kb 5 hetes terhesség.
2012. júl. 31. 13:38
4/10 anonim válasza:
majdnem 2 hete késik a menstruációja, 27. napra szokott megjönnie neki és most a 40. napon jár és még semmi vérzése nem jelentkezett de még olyan érzése sincs mint akinek megakarna jönnie. tesztet nem szeretne csinálni.
5/10 anonim válasza:
hat pedig azok alapjan amit irsz, eleg valoszinu, hogy terhes, nagy uterus, puhabb collum (ez mondjuk nemtom mit jelent, de azt sejtem hogy fel van puhulva a mehe, ami megintcsak terhessegi jel lehet). miert nem akar tesztet csinalni? nemkivant terhesseg lenne? hany eves? pedig egy teszt muszaj lenne, mert ha valoban nem akarja a babat,.akkor az abortuszig meg egy ket dolgot el kell inteznie, ugyhogy nem lehet ezt sokaig huzni halasztani, mert attol hogy nem csinal tesztet, meg nem lesz mas az eredmeny.
6/10 anonim válasza:
bizott benne ha elmegy drhoz meg uh kimutatható lesz a terhesség de nem. Nagyon szeretne babát :)))
7/10 A kérdező kommentje:
Rábeszéltem holnap csinál tesztet:) 27 éves második baba:) Tervezett.
2012. júl. 31. 14:21
8/10 A kérdező kommentje:
Megcsináltuk a tesztet 2 csíkos lett:)
2012. aug. 1. 11:59
9/10 anonim válasza:
egyertelmu volt, hatalmas gratula!!
miert nem akart amugy tesztet csinalni? felt az eredmenytol?
10/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen utolsó válaszoló:) Igen félt hogy negatív lesz az eredménye:) De egyértelmű 2 csíkos pozítiv:)
2012. aug. 1. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!