Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 kilót híztam a 36. hétig....

17 kilót híztam a 36. hétig. Ez nagyon sok, ugye?

Figyelt kérdés
Odafigyeltem elég rendesen, mert inzulin problémáim vannak. Van, h hetekig alig hízom, van hogy egy hét alatt egy kilót tutira. Nem tudom, mennyi jön még fel, de nagyon nehezen viselem, mert amúgy nem voltam "túlsúlyos". A vérnyomásom is rendetlenkedik, de azért nem kórosan. Viszont 4 liter folyadékot kell innom, és sok magnézium b6-ot szednem. Mivel tudom megállítani a hízást? (édességet, gyors kajákat, fehér liszttel készült ételeket amúgy sem eszem). Előre is köszönöm a segítséget!
2010. máj. 20. 13:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Tudom, ilyenkor már elég nehéz, de minden nap menj el kicsit sétálni, amúgy is nagyon jót tesz a vérkeringésnek a mozgás. Legalább 1 órát sétálj. Nem is fogsz vizesedni, és lesz egy kis kondid is.
2010. máj. 20. 13:02
 2/12 anonim ***** válasza:
nekem majdnem 30 kg "szaladt" fel úgy hogy szinte észre sem vettem. a 17 kg nem sok, attól is függ hogy mekkora a babád. nekem pl. szülés után 14 kg le is ment. attól is függ mennyira vizesedsz
2010. máj. 20. 13:04
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A párom 65-ről ment fel 75-re, szülés után alig maradt rajta 3 kiló. Alkati dolog.
2010. máj. 20. 13:07
 4/12 anonim ***** válasza:
73%
én 15 híztam és utána azonnal lement, hát én azt tanácsolnám, ha még szeded ezeket a csudijó vitaminokat (elevit és társai), akkor azt hagyd abba, mert iszonyat hízlalnak, nekem a védőnő nem is tanácsolta az utcsó hónapba, helyette sok gyümi, zöldség és egy kis séta, de szerintem nem durva a súlyod
2010. máj. 20. 13:11
 5/12 anonim ***** válasza:

Rám 25kg szaladt fel (én sem zabáltam ezerrel), de szülés után le is ment 10kg.

A többi egyelőre rajtam van, de a környezetem szerint jobb így, mint a terhesség előtt, akkor kórosan sovány voltam. :)

2010. máj. 20. 13:12
 6/12 anonim válasza:
Nekem is 25 kiló fölöslegem lett a terhesség végére de iszonyatosan vizesedtem is!!!Mára már 16 hónapos a kislányom és egy kiló fölösleg sincs rajtam!!!
2010. máj. 20. 13:34
 7/12 anonim ***** válasza:
56%

hát sztem meg sok a 17 kiló, DE mivel problémáid voltak az inzulin meg ilyenek, nem hiszem h tehetsz róla, most a baba a legfontosabb!!! Te csak a "második" vagy. Értsd jól!!

Nekem az első babával összesen jött fel 18 és nálam sok volt, de való igaz h ez alkati dolog is. Most meg 37 hetesen ahhoz képest azt mondom: hogy, "CSAK" 8-9, de még simán feljöhet 4 kiló az utolsó 3-4 hétben.

Majd leadod! Addig is próbálj valóban mozogni én is a fiammal veszélyeztetett voltam ezért agyon kíméltem magam, szinte nem is mozogtam most meg nagyon sokat mozogtam, és sztem ez az oka hogy alig híztam.. :-S Kitartás! Könnyű gyors szülést kívánok!

2010. máj. 20. 13:37
 8/12 anonim ***** válasza:
Milyen problémád van az inzulinnal?
2010. máj. 20. 14:18
 9/12 A kérdező kommentje:

Túl sok inzulin termelődött válaszként a cukorfogyasztásra. Emiatt a terhesség miatt már 1,5 éve komoly diétát tartottam, és persze most is oda kellett figyelnem, bár a komolyabb diétát nem engedték meg.

Sajnos mozognom sem nagyon szabad, mert először veszélyeztetett terhes voltam/vagyok, most meg már hetek óta pici mozgástól is erősen keményedik a hasam..

2010. máj. 20. 15:07
 10/12 anonim ***** válasza:

szerintem a "betegségedhez" képest nem sok a 17, van aki simán felkap 30-at....sajna szerintem amiket leírtál annál többet nem nagyon tehetsz....ne bánkódj emiatt!

az elevitzabálók rendesen lepontoztak, dehát a gyógyszergyártók belőletek élnek, szóval valamilyen szinten jó h szeditek marékszámra!!!!!

2010. máj. 20. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!