Ha most a 26. hétig híztam 10kg mennyi várható még?
Szia! Hát ez embertől függ. Én csak magamat tudom, én 52-vel kezdtem, 28 hetesen 6 kg-ot hiztam és a végére 81,5 kg-al mentem szülni :) Még csak most jön a java,de én sztem aki vékony az mindegy menniyt hizik, legalábbis én nekem lement mind, nem is látszik hogy anniyt hiztam,mire a kórházból hazamentünk már csak 67voltam, és kb 9 hós volt a gyerkős mikor ujra 52 voltam, és nem fogyóztam, sőt!!! Zabáltam ugyan ugy mint a terhesség alatt.
De ismerek olyat aki kövéren kezdte, nem hizott csak tizen oár kilót és rajta is maradt. Ugyhogy sztem ne aggódj:)!!! csini leszel majd meglátod
:)
köszi
Én is 10 kg-ot hÍztam eddig... Ma vagyok 28 hetes.
60-al kezdtem... De ha Így folytatom... Lesz abból még 85 is :-S
Annyira sok csokit zabálok, de egyszerűen úgy érzem muszáj...
No, de a Baba a fontos :)
Ne aggódj, majd lemegy :)
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem nem tudsz megállni 20 kg alatt ha így haladsz.
Én 54 kg-val kezdtem, 26 hetesen 6 kg híztam, most 35 hetesen vagyok 67 kg. A végén nagyon gyorsan hízik az ember.
Bár ez egyéntél is függ.
26 hetesen +2 kg-nál járok. Sztem ne zabálj annyi szénhidrátot, főleg a fehér kenyeret, tésztaféléket, pékárukat és az édességeket hanyagold. Ezek a baba számára sem tartalmaznak semmi táplálót. Nem is te kívánod ezeket, hanem a gombák a szervezetedben.
Én is küzdök ellene, a párom segít ebben, hogy ne egyek túl sokat, el van dugdosva az édesség előlem. :) Bár minden nap eszek vmi édeset, de nem sokat. Így nem is hízom.
hát én nem birom ki hogy ne egyek édességet :(
nem csak a terhesség alatt hanem amúgy sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!