Mikor mozdult meg kb. a babatok elöször? Föleg az elsö baba.14. hetet taposom a könyvek azt irjak, hogy a 14. -18. ik hetig varhato, lehet ilyen koran? Milyen erzes?
Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 16:01
1/13 anonim válasza:
En mar apro kis buborekolasokat a 16. hetnel keztem erezni, aztan egyre hatarozottabban ficankolt a kis Mano. 32 hetes pocis
3/13 anonim válasza:
Szia!14 hetesen már éreztem a buborékokat,határozott mozgást 18+4 hetesen éreztem.Első baba.
27hetes pocis
4/13 anonim válasza:
a 16.héten még nem voltam biztos benne, így a 17.héttől számolom, akkor vált egyértelművé...első baba
5/13 anonim válasza:
Szia! Nekem a 18. hét környékén volt bugyborékolás, az első konkrét rúgások viszont a 22. héten voltak. Ez alkatfüggő, meg az is számít, hogy hol tapadt meg a méhlepény.
6/13 anonim válasza:
Szia!
14 hetesen 1* éreztem de az nagyon intenzív volt utána másfél hétig semmi.16 hetes voltam pont mikor az első rúgást éreztem egy koncert után.de még utána is volt h csak fekve éreztem.most kezd sokkal erősebb lenni,h már úgyis érzem ha nem rá figyelek.viszont a 14. héten ha kinyomta magát azt szépen lehetett érezni,ott egy maroknyi helyen teljesen kemény volt a pocim,azt más is érezte.És ha akartam ki tudtam/tudom csalogatni,cirógatással!Légy türelmes!Boldog babavárást!
7/13 anonim válasza:
háát, nálam a sokat emlegetett buborékolás és "lepkeszárny" érzés elmaradt, én 19 hetesen éreztem először valamit, de az már határozott rúgás volt. Azóta is rendszeres ez az érzés. 25 hetes kismami
8/13 anonim válasza:
Én már a 12. héten éreztem ilyen kis bugyogást (1. baba), de akkor még csak nagyon ritkán!
9/13 anonim válasza:
Nekem úgy 14-16 hetesen kezdődött de az még csak alig érezhető volt. 20 hetesen már biztos voltam benne.
4,5 hós anyuka
10/13 anonim válasza:
Szia!Első babás vagyok és 15+4hetesen éreztem először egy nagyon picit.Intenzívebben a 19-20. hét környékén éreztem a picikémet.Azóta is olyanmint egy örökmozgó.Most is rugdos elég erősen.Boldog babavárást.30 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!