7. dpo halvany pozitiv 8dpo egyertelmu +? Mehenkivuli miatt lett ilyen hamar pozitív vajon?
Ez h legetséges? Volt 2 tesztem aminek lejar a szavideje ma! Igy parommal kitalaltuk h megcsinalom es 2 csikosak lettek.
Biztos vagyok a dpok számában , closti kurám van (3.) Es volt pé meg tuszorepedes követesem.
Ez utalhat mehenkivulire??? Bocsanat ha buta kerdes
Koszonom
Méhen kívülinél pont, hogy alacsonyabb. Nekem clostis ciklusban a 9. dpo-n vérben 10-es hcg szintem volt, azt is kimutatta a teszt egyértelműen.
De ha ennél jóval erősebb, akkor én is ikrekre tippelnék inkább. Hány tüsződ volt? :)
Sziasztok
Na ne hozzatok rank a szívbajt, félreértés be essék örulnénk 2 nem is de elso kornek inkabb egy johetne. A mai mindjart mutatom kb milyen.:)
3 tuszom volt
Egy 24mmes
Egy 21mmes
Egy 18,8 mmes.:)
Ezek a 14.napon aznap volt pozi az ovuteszt delutan. Doki mondta is delelott h masnap reped hajnalban. :)
az endokrinológusom szerint túlvan aggódva , 5% -kal nő az esélye a normálhoz képest. de ha 2 jön,akkor 2 !:)
1 hét és 3 nap múlva múlva doki!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!