Az bajt jelez, ha a 2 nappal ezelőtti teszthez viszonyítva nem erősebb a csík?
Nagyó aggódom, ugyanis idáig egyértelműen, ha minimálisan is, de egyre erősebb volt a csíkok színe, kivéveta mait. Nagyon félek, hogy rosszat jelent. Az utolsó kettőt a délután folyamán csináltam meg. Mindkettő x-epil, csak a doboza más.
A bal oldali a mai. [link]
Egy teszt boben eleg teljesen felesleges es hulyeseg penzkidobas tesztelgetni pozitiv az pozitiv
A HCG koncetracioja attol fugg milyen suru a vizelet mennyit ittal stb stb
NE tesztelj tobbet csak stresszeled magad
Én is így voltam, mint te, szerintem a 2. terhességem alatt kb. 30 tesztet csináltam. Az első vetéléssel végződött sajnos, ott nem tesztelgettem, ezért akartam valamivel bizonygatni magamnak, hogy minden rendben van, amíg nem jutok el orvoshoz.
Én is majdnem frászt kaptam, amikor egyszer csak már nem erősödtek tovább a tesztek. De valahogy leálltam vele és próbáltam elhinni, hogy rendben van minden. A második UH után, ahol már volt szívhang is, gondoltam ellövöm az utolsó tesztet csak úgy poénból. Hát az addigi leghalványabb volt, reggeli pisiből. Szintén X-epil. Még jó, hogy előző este voltam dokinál, különben biztos elájulok.
Nem jók ezek a tesztek a koncentráció kijelzésére, mert nem minden esetben függ össze a csík erősségével, úgyhogy ne aggódj, biztosan minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!