Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pozitív teszt ellenére nincs...

Pozitív teszt ellenére nincs terhesség?

Figyelt kérdés

Két hónapja menstruáltam utoljára.(04.09.)

Abbahagytam a fogamzásgátló szedését,mert egy heti adag kimaradt.Amikor nem jött meg a menstruációm,felkerestem egy nőgyógyászt,aki nem állapított meg terhességet.A terhességi teszt negatív volt.

Teltek a napok,menstruáció még sehol.Ma elmentem újra a dokihoz-mivel a hétvégén 2 pozitív tesztet is elvégeztem-aki megint ugyanazt mondta,hogy nem lát terhességre utaló jelet.Elküldött vérvételre.Nem értem ezt az egészet.Pozitív terhességi teszt esetében sem vagyok terhes vagy annyira korai lehet még a teszt,hogy az orvos nem látja?

2017. jún. 12. 14:42
 1/10 anonim ***** válasza:
Mindkettő esélyes lehet, a vérvétel biztosabb választ ad,
2017. jún. 12. 14:43
 2/10 A kérdező kommentje:
*annyira korai terhesség-elírás
2017. jún. 12. 14:43
 3/10 anonim ***** válasza:

Attól függ, mikor eshettél teherbe. Ha rögtön az "elején", akkor már több mint 8 hetes terhes lennél, már szívhangnak is kellene lenni.

De fog. gátló után nem mindig áll vissza normálisan a ciklus, ha pl. csak 4-5 hetes terhes vagy, akkor nem gond, hogy nem látják.

Viszont ha 2 hét múlva is pozitív a teszt, és még mindig nem látják, akkor baj van, mert a terhességen kívül csak hormontermelő ciszta/daganat "csinálhat" hcg-t a szervezetben.

2017. jún. 12. 14:55
 4/10 anonim ***** válasza:
a doki hogy vizsgált meg?
2017. jún. 12. 14:55
 5/10 A kérdező kommentje:
Hüvelyi uh-al vizsgált meg.Elvileg ma du már meg lesz az eredmény,csak sajna a munkám miatt nem tudok bemenni Érte.Mivel a régi SZTK-ban csinálták,kiküldik az eredményt a női klinikára,illetve az ambulanciára
2017. jún. 12. 15:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha pozitívak a tesztek és a véreredmény is akkor tovább vizsgálni fogják, hogy nem méhen kívüli esetleg, (vagy jó esetben csak nagyon korai terhesség) mert akkor valami van, ezt nem hagyhatják annyiban... Ha viszont negatív a véreredmény, akkor valószínűleg nem volt jó az otthoni teszt.
2017. jún. 12. 17:02
 7/10 anonim ***** válasza:
Mi újság?
2017. jún. 15. 14:56
 8/10 A kérdező kommentje:
Elküldött a doki béta hcg vérvételre.Találtak hcg-t a véremben-pontosabban 378,3 volt a szintje.Az orvos meg is vizsgált.Talált egy 3,7x1,8mm-es felritkulást,ami szerinte korai terhesség jele.Két hét múlva kell visszamennem kontrollra.
2017. jún. 16. 18:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Hogy vagy?
2017. jún. 20. 17:01
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm érdeklődésedet,jól vagyok.Sajnos az álmosság minden nap győz,és a délutánokat átalszom.Most várom a kontroll napját
2017. jún. 20. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!