Akik a napokban teszteltetek pozitívat, szintén van bennetetek egy csomó aggodalom? 1 év próbálkozás után végre összejött. Dokihoz hétfőn megyek. Elvileg most 5 hetes vagyok.
Folyton azon jár a fejem,hogy jaj ugye minden rendben van. Izgulok, meg ne jöjjön... Kár, hogy tudom, hogy az első hetek még nagyon törékenyek. Ráadásul néha-néha olyan menzis görcseim vannak és elég intenzív folyás (amikor ezt érzem, meg szoktam rendesen ijedni :-)).
Szegény férjem már ugrálna örömében, de mindig csitítgatom, hogy azért még csak halkan örüljünk :-). Én is már szeretnék önfeledten örülni a babának, de kicsit még visszatart az aggodalom.
Ti ezt az időszakot hogy élitek meg?
Szerintem várj még az orvoshoz menéssel, még nem fog látszódni, ráadásul a szívhangra is csak várnod kell, ami miatt aggódhatsz.
Szerintem 7 hetesen ráérsz elmenni.
Szia. En ugyan nem teszteltem még újra pozitivat. Amikor 7 hónap után sikerult orultunk, mert mar aggodtunk h talan baj van,es eleg aggodos voltam. Foleg amikor 2 nap keses utan barnaztam, es else mult hia a a sok magnézium es utro, mentem az orvoshoz 4+5nél. Semmit sem látott 5+4nel meg 3mmes petezsak aztan masnap vérzés,7napig vereztem . Elhalt a terhesseg . Tobbe nem megyek ilyen koran... ugy erzem a sok aggodalom tette ezt, nagyon-nagyon rástresszeltem h mi lesz ha baj lesz es sztem bevonzottam.
Szoval ne aggodj MINDEN RENDBEN LESZ . Vars ki legalabb a 6hetet es par napot. :)
Én inkább amiatt félek, hogy egy emberi lény növekszik bennem, és mostantól nekem kell gondoskodnom róla, vigyáznom rá.
Ugyanezt éreztem, csak nyilván kevesebb ideig, amikor hazahoztuk a két hónapos kiskutyánkat a menhelyről. Sokkal kisebb felelősség, mégis megijedtem. Tegnapelőtt teszteltem pozitívat, azóta folyamatosan rettegek, nehogy elrontsak majd valamit.
Én is hétfőn és kedden teszteltem pozit, és én is félek,higy megjön ;)
Gratulálok nektek :)
Dokihoz én viszont csak 2 hét múlva megyek,mikor már talán lesz szívhang!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!