15 hetesen ha a doki nem lát "férfias jeleket", akkor lehet, hogy kislány? Bővebben lent
Szerintetek ha 15 hetesen a doki azt mondja a 4D-s Uh-n hogy nem lát "férfias jeleket", és otthon mi is véltünk egy kis puncit látni, akkor lehet hogy tényleg kislány?
eltekintve a "tipikus jelektől" (alul induló gömbölyödő poci, édes dolgok, 12.hétig durva hányinger,) szerintetek lehet?
Én több portálon láttam hogy töltöttek fel 15hetes Uh videokat, és amikor kisfiút írtak, már ott volt a "batyu":)
nem tudom, első baba, lassan érzem a mocorgásokat is, és nem vagyok az a türelmes típus,hogy a szülésig várjak vele, hogy megtudjam:)
mik a tapasztalatok?szerintetek lehet? annyira szeretnénk :)
Szia elképzelhető, főleg, ha az UHn ti is látjátok a kis nunácskát. :)
Mi is ki tudtuk venni végig a 2Dn, és be is igazolódott :)
16 hetes voltam, mikor először mondta a doki, hogy kislány.
A 4Dről meg már nem is beszélve, olyan puncifotók készültek, mint ha éppen pelenkáznánk :)
Szia!
A "tipikus" jelekről: Gömbölyödő hasim volt, rosszullét, alig evés 14. hétig, édeset kívántam utána éééés kisfiú lett!! ;)) Nekem 18 hetes uh-n mondták meg hogy 90% kisfiú, 22 hetes 4d-n lett 100%. Találgatni nem érdemes, mert lehet kislány is, de az is lehet hogy 2 hát múlva meg már megmutatja a kis kukiját. Egy tapasztalt nődoki szerint a fiúk "büszkébben" mutogatják a micsodájukat ezért könnyebb megállapítani, de ez is 10 estből 8; a 'kirívó1 kettő épp nem akarta megmutatni és kisfiú volt. Szóval vannak itt variációk....
Párommal mi is kislányt szerettünk volna, és nekünk már a 12 hetes ultrahangon azt mondták, hogy lány. Aztán a 16. héten is és a 19. héten a genetikai ultrahangon is azt mondták, hogy lány. Meg úgy érzem is hogy kiscsaj, mégsem merek még rózsaszín kisruhákkal álmodni. De reméljük most már megmarad kislánynak. :)
Szóval a 15. héten is látszódhat akár.
20 hetes kismami
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat :)
a következő komolyabb uh 18hetesen lesz, szóval akkor kiderül:)
addig ha vásárolok akkor fehér, macis cuccokat veszek:))
vigyázzatok magatokra és a pockokra :))
azt el is felejtettem mondani, hogy annyira szégyenlős volt, hogy azt hittük csak a gerincét fogjuk csodálni 15percig:)
majd köhögtem egyet, és rögtön "ránk nézett" :))
ma vagyunk 18+2 hetesek és tegnap megtudtuk hogy 100%ra lány:)
boldog babavárást nektek!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!