Utolsó hónapban mennyi házimunkát végeztetek?
Megemlítettem otthon, hogy a baba érkezése előtt még egy nagyon laza nagytakarítást csinálnék (pl.: külső ablakpucolás sámliról, kertben egy gyors kapálás, egy kisebb adag lekvár befőzése, hűtőszekrény leolvasztás, stb., és el volt mindenki képedve, hogy mit akarok utolsó hónapban, ne csináljak semmit, csak pihenjek.
Ha érzem hogy pihennem kell, lepihenek, de sok mindent szeretnék még csinálni a baba érkezése előtt.
Ti mennyit pihentetek a 9. hónapban? Egyébként teljesen problémamentes terhességem van, néha a nagy meleget nem viselem jól, de vérnyomás, vizelet, minden rendben, alig híztam.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Most még csak a 35. hétben vagyok, megpróbálok minél előbb megcsinálni pár dolgot, de a sámlit elrakom, talán így is felérem az ablakot, igazatok van.
szia én is végig aktív voltam terhességeim alatt.
38 hétig bicajoztam, aztán letettem. én is utolsó hetekben körbesikáltam a házat, persze csak óvatosan de rendbe akartam tudni mindent a baba érkezésééig.
Sámliról én sem takarítanám az ablakot, elég rosszul hangzik, még véletlen megbillensz és leesel.
Viszont a többivel szerintem semmi gond, feltéve, hogy van ilyen dög melegben kedved hozzá. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!