Miert vagyok allandoan ehes?
Figyelt kérdés
16hetes terhes vagyok es par napja tapasztalom, hogy hiaba eszek, egy ora mulva megint ehen halok. Miert van ez? Nem akarok elhizni, de ilyenkor nagyon ehesnek erzem magam.2017. jún. 25. 19:54
2/6 anonim válasza:
Nem tesz jót a sok evés , szerintem koplalj mert ahogy elnézem elég dagi vagy Erika..
3/6 A kérdező kommentje:
Attol, hogy terhes vagyok miert erzem allandoan ehesnek magam?bocsi elso baba es nem tudtam, hogy ez lesz. Nem vagyok kivanos, csak mindig ehes :(
A 2. valaszolot nem ertem....
2017. jún. 25. 19:59
4/6 anonim válasza:
Próbálj teljes kiőrlésű gabonát, zöldségeket, sovány húst, joghurtot zabpehellyel enni. Kicsit több időre eltelít.
5/6 anonim válasza:
Rám hullámszerűen jön az ilyesmi. Úgy értem néha hetekig túl jó étvágyam van, aztán hetekig nem sok. Ha folyton éhes vagyok, akkor főleg odafigyelek arra mit eszek. Ennek ellenére látszik a kilókon. Nem híztam sokat egyik babával se, de nagyon egyenletlenül, néha pár hét alatt feljött 2-3 kiló aztán akár 6-8 hétig is semmi.
6/6 anonim válasza:
Elég összetett dolog. A baba növekszik benned, ehhez plusz kalóriákra van szükség (bár nem olyan sokra). A hormonváltozás összezavarja a szervezeted, megváltozik az emésztés gyorsasága, hatékonysága, lehet, hogy az első trimeszterben pont kevesebbet tudtál enni, és azt pótolod/ ahhoz képest tűnik csak soknak, lehet, hogy másfajta ételeket eszel, mint általában, illetve később az is játszik, hogy a baba miatt nem tudsz egyszerre rengeteget enni (nem fér hová). Én 27 hetes vagyok, gyakran érzem, hogy rengeteget eszem, de aztán meg nem hízok, csak növekszünk. Szerintem amíg egészségesen tudsz étkezni, addig nyugodtan egyél, amennyit jólesik, ha tényleg túl sok, akkor az észrevehető lesz, szól az orvos, védőnő, segítenek a diétában. De szakértői segítség nélkül ne kezdj " fogyókúrába" mert az nagyon veszélyes lehet mindkettőtöknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!