Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért vagyok állandóan szomjas...

Miért vagyok állandóan szomjas, tele iszom magam aztán meg mozdulni is alig bírok úgy tele vagyok, olyan fáradt vagyok mindig, másokat is leszív a terhesség?

Figyelt kérdés

Olyan nehezek a lábaim , csak vánszorgok, úgy megyek mint aki másnapos és ereje nincsen egyfolytában a tejet kívánom napi litert megiszok belőle.

Mivel lehetne felpezsdíteni magamat hogy ne legyen ilyen a terhesség alatt?

2013. ápr. 23. 09:20
 1/8 A kérdező kommentje:
És érdekes mert alig pisilok a hasam meg olyan mint egy kemény lufi.
2013. ápr. 23. 09:26
 2/8 anonim ***** válasza:
A szervezeted jelez, hogy igényli a folyadékot.Igyál minél több mentes vizet!Én terhesség eleje óta 4-5 liter mentes vizet iszom és nincs is semmi bajom!Nincs ezzel gond, igyál,valószínű a szervezetednek szüksége van rá.39hkm
2013. ápr. 23. 09:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Az emelkedett folyadékigény normális dolog, de az, hogy ilyen szinten van, nem biztos. Ha sokat pisilnél mellette, cukorháztartási zavarra gondolnék, de nem így van, azt mondod. A kevés pisilés sok ivással lehet ADH hormon zavar is. A nehéz lábak és a fáradtság is lehet simán a terhességtől, de ez az egész nekem vagy nagyon eltúlzott panaszkodásnak tűnik, vagy ha valóban ennyire és ilyen szinten megvisel, akkor viszont háttérbetegségnek. Javaslom, hogy konzultálj erről az orvosoddal, ha nem csak egy sima nyomott hangulatról és szomjúságról van szó, hanem több liter plusz folyadékról naponta, és szó szerinti vánszorgásról és fáradtságról, valamint vizelethiányról.
2013. ápr. 23. 09:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Kell a sok folyadék,a magzatvíz 24 óránként lecserélődik.Mennyit vagy friss levegőn? Nekem mindig jót tett.
2013. ápr. 23. 10:21
 5/8 A kérdező kommentje:
24 óránként cserélődik a magzatvíz? Hogyan? Vizeletként vagy hogy? Ezt még nem is halottam.
2013. ápr. 23. 10:38
 6/8 anonim ***** válasza:
A dokim mondta anno.Pontosan nem tudom a folyamatot,de az anyai szervezet megszűri,újratermeli a magzatvizet. A baba egyébként időnként bele is pisil a vízbe.
2013. ápr. 23. 14:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én ugyan így vagyok mint te! 32 hetesek vagyunk és csak vánszorgok:D Pedig nincsenek levizesedve a lábaim de tök kivagyok:D ! Nekem most a tej mániám eltünt de több mint egy hónapon keresztül csak tejet ittam egy nap 2-3 litert is megittam most szedek kálciumot mert az orvos mondta ,hogy lehet kálcium hiányom van ezért van,hogy ennyi tejet iszok ( nem szedek terhes vitamint már pár hónapja több félét is kipróbáltam de valami nem volt jó rosszul voltam és ahogy abba hagytam jobban lettem majd elkezdtem újre szedni és megint rosszul voltam) amióta szedem heti 1 l tejet iszok de a folyadék bevitelem 3 liter körül van :D szóval bocsi a rizsáért csak írni akartam ,hogy nem vagy egyedül:)
2013. ápr. 23. 14:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Tényleg nem vagy egyedül én még csak 8 hetes vagyok de egyfolytában tejet meg joghurtot innék, és nekem is nehezek a lábaim, na meg egyfolytában pisilni kell :) igaz nekem sem nagyon sokat, csak sokszor!
2013. ápr. 24. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!