Ha a barátom rám élvezett és rá folyt a hüvelyemhez, lehet gond?
Figyelt kérdés
2017. jún. 24. 20:48
11/14 anonim válasza:
Én is voltam kezdő tudatlan de hála istennek nyitott és felvilágosodott az egyik szülőm. Jókat mosolyok némely kérdéseken frankó válaszolok de nem illik bántani senkit ha nem tud valamit. Kérdezett a tudás beszippantásának mezejére lépett! Voltam olyan helyen ahol 5 gyermekes anyuka nem tudta hogy néz ki a szűzhártya. Humorosan fejezed ki magad nem baj de ha le degradálod el rémiszted a következő kérdésektől.
12/14 anonim válasza:
ha 5 gyerekes, az mindent megmagyaráz, mikor látta volna? :D
14/14 anonim válasza:
Megeshet, ha a hüvely járathoz folyt és egy kicsi bekerült akkor a spermium lehet elég életképes.
De ez ritka eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!