Egy szem bevétele után gond ha abbahagyom az antibiotikumot?
Figyelt kérdés
Reggel beszedtem egy szemet az előirtból (egyébként 10 szemes kúra lett volna), de közben újra látott a dokim és úgy tűnik, hogy meg tudta állítani a gyulladást helyi kezeléssel. Azt mondja hogy így a gyulladás miatt már nem is indokolt az antibiotikum, azonban mivel már elkezdtem, szedjem végig. Szerintetek ártok vele, ha mégsem veszek be több szemet? 21hkm2017. jún. 6. 16:17
1/10 anonim válasza:
Mért olyan nehéz lenne bevenni azt a 9 tablettát?
2/10 A kérdező kommentje:
Ha nem muszáj, nem terhelném vele a magzatot. Ha indokolt lenne, akkor persze nem hezitálnék.
2017. jún. 6. 16:24
3/10 anonim válasza:
Igen, artasz vele, ha nem szeded be. Rezisztensse teszed a baktériumokat, legközelebb jóval erősebb antibiotikum kell majd.
4/10 anonim válasza:
Nem terheled vele a magzatot. Szedd be inkább.
5/10 anonim válasza:
Tedd azt amit a doki mond:
" Azt mondja hogy így a gyulladás miatt már nem is indokolt az antibiotikum, azonban mivel már elkezdtem, szedjem végig"
6/10 anonim válasza:
Ne szúrj ki magaddal, szedd be az egészet. A babának nem lesz baja, különben nem írta volna fel az orvos.
E
7/10 anonim válasza:
Egyébként furcsa, hogy ismeretlen idegenek válasza érdekel, az orvosi utasítás meg nem.
8/10 A kérdező kommentje:
Mert a háziorvosom meg az ellenkezőjét mondta, hogy így ne szedjem be. Ő is jó szakember, ezért nem tudtam, hogy kinek higgyek.
2017. jún. 6. 17:17
9/10 anonim válasza:
És szerinted mi orvosok vagyunk?
10/10 anonim válasza:
Jó szakember lehet a háziorvosod. Az antibiotikum betegtajekoztatoba nem viccből írták bele, h ha javulást tapasztal a beteg, akkor se hagyja abba a szedését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!