A baba egyre kevesebbet mozog igy a vege fele. Ez lehet gond? 38+2hkm
Nem valószínű, hogy gond lenne.
De mivel elég kevés már neki a hely a pocakban, így természetszerű, hogy nem is tud annyit és úgy mozogni, ahogy korábban. Nem kell ettől megijedni, hogy kevesebbet mozog. A lényeg, hogy mocorog.
Minden nap ugyanugy kell hogy mozogjon
Ha a mozgas csokken orvoshoz kell menni
Te ismered a babádat, Te kell tudd kb mikor alszik s mikor van ébren.
Lényegesen kevesebbet mozog és másképp mint pl 25 hetesen, mert kevesebb a helye sokkal.
Én babám egész nap szinte semmit nem mozgott, csak éjjel. Eleinte annyira, hogy aludni nem tudtam tőle. Aztán ahogy nőtt, enyhültek a mozgások és a rúgások.
Én is kb. itt tartok, az enyém is "másképp" mozog most. Inkább fészkelődik, és hosszabbak a szünetek, mint régen, gondolom, alszik. :)
Szóval nem feltétlenül baj, de kizárni ugye semmit nem lehet, mert nem látunk magunkba. Nekem is volt már, hogy hidegfront alatt fél napig semmi jelet nem adott, hiába próbáltam piszkálni, aztán másnap bepótolta. :)
De én folyton attól félek, hogy magára tekeri a köldökzsinórt és megfullad. :(
Urban legenda a magaratekeres
A zsinoron vastag zselatin van ezert nem tudja magat megfojtani
Utolsó, legyen neked igazad! :)
Csak sajna annyi rémtörténetet olvasni ilyenekről... :(
Utolsó...nem urbán legenda.
Múlt héten volt egy ilyen halvaszülés az Istvánban.
Egeszseges magzattal soha nem tortenik ilyen.
Sajnos sok fertozest es fejlodesi hibat nem ismerunk meg ami az oka lehet a halvaszulesnek
De az ember magyarazatot akar igy alakulnak ki a remtortenetek
5# Te rendesen el vagy tájolva.
Az én lányom nyakán 5x rajta volt a köldökzsinór, majdnem megfulladt odabent.
Szóval igen is meg tudja magát fujtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!