A baba egyre kevesebbet mozog igy a vege fele. Ez lehet gond? 38+2hkm
Figyelt kérdés
2017. jún. 18. 18:10
11/17 anonim válasza:
A baratnom 27 hetes babaja halt meg mert becsomozta a koldokzsinort egyik ejjel. Reggel mar nem mozgott, addigra meghalt :(
12/17 anonim válasza:
Attól függ mennyi az a kevés magához képest, én valamelyik nap megnézettem (37 hetesen), mert nem éreztem max nagyon apró mozgásfélét azt is max 2x. Felkelteni se tudtam édességgel pl. Olyan hirtelen volt ez a kevés mozgás, amúgy aktív baba. Ha úgy érted többet alszik és a mozgása inkább abból áll, hogy nagy rúgások helyett kinyomkodja 1-2 testrészét és inkább fészkelődik, az utolsó hetekben teljesen normális, mivel kevés a helye. Első babám végig aktív volt de azért azt észre lehetett venni, hogy a mozgása változott neki is.
13/17 anonim válasza:
Egyre kevesebber mozog nekem is héten leszek 39hetes. Kaja után tuti mozog. Elobb szabályosan "belegejelt" a hugyholyagomba. Kb csillagokat láttam igy fájt. Szoval kevesebbet mozog de a hely miatt :)
14/17 anonim válasza:
Na erről beszéltem, kérdező... Annyi ilyet hallani, és akkor mitől ne aggódjon az ember... :(
Részvétem mindenkinek, akivel baj történt. :(
15/17 anonim válasza:
Részvét minden válaszolónak akivel tragédia történt.
5ös...urbán legendáiddal menj más kategóriákba válaszolni. Vagy egy konzultációra egy szülész nőgyógyásszal.
16/17 anonim válasza:
Nem mostani a kérdés. Nem legenda, de viszont sokan rosszul tudják. Baba nyakán lévő köldökzsinór nem folytja meg a Babát, mert még nem léelgzik. Bárhova tekeredik a köldökzsinór magában a köldökzsinórban lesz keringési probléma és így "fullad" meg a magzat.
17/17 anonim válasza:
Én voltam, aki írta, hogy 36 hetesen történt. Nem a nyakán, kezén, lábán szorult el a zsinór, sajnos így nem volt keringés a zsinórban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!