25 hetes uh-n azt mondja a doki biztos, hogy lány lesz, most 30 hetesen meg, hogy fiú!? Ilyenkor mi van?
Szerintetek?
Már megvettük a babakocsit és nem éppen uniszex....
Hát..., a fiú az biztosabb :)
Egy 3. ultrahang fog dönteni szerintem. 4d-n voltatok?
Ugyanezt akartam én is írni :)
1. voltam
Mi van? Nem értem, miért kell készpénznek venni az UH-ot... Rózsaszín ruhácskákban és kocsiban nem mutat maj a legszebben a kispasi, az tény.
Lányok gyakran alakulnak fiúvá, mi ezért vettünk unisexet mindenből. 2-szer mondták, hogy lány, de nem nunit láttak, hanem nem láttak kukit. Szóval fogalmunk sincs a neméről.
38 h km
Óh, értem, így azért más. :( Szeretni fogja Apuka így is, hidd el, hamarosan kibújik, és senkire el nem cserélné már Apa a kis tököst. :)
a 38 hetes pocis
Szia! Nekunk a 18 hetes uh-n mondtak, hogy nagy valoszinuseggel lany, atan 22 hetesen elmentem 4d-re, ott meg bevillantotta a kukacot, meg himbalta is:-) errol ennyit.
Nem erdemes kezpenznek venni az uh-t, a babakocsit meg ne aggodj, biztos kicserelik.
Egyebkent en is inkabb lanyt vartam volna......majd a kovetkezo:P
Boldog babavarast!
24 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!