Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25 hetes uh-n azt mondja a...

25 hetes uh-n azt mondja a doki biztos, hogy lány lesz, most 30 hetesen meg, hogy fiú!? Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

Szerintetek?

Már megvettük a babakocsit és nem éppen uniszex....

2010. máj. 19. 18:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Hát..., a fiú az biztosabb :)

Egy 3. ultrahang fog dönteni szerintem. 4d-n voltatok?

2010. máj. 19. 18:08
 2/15 anonim ***** válasza:
Ne haragudj,hogy nem a kérdésre válaszolok,nekem 2szer is azt mondták,hogy kisfiút látnak,de nem 100%.Kislánynál jobban tudnak tévedni,mint kisfiúnál?Remélem értitek a kérdést kicsit hülyén fogalmaztam.
2010. máj. 19. 18:12
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát a kislányokból sajnos nagyon gyakran lesznek kisfiúk, kisfiúkból viszont nagyon ritkán kislányok. A 30. hetes UH elvileg valamivel megbízhatóbb. Esetleg ha tudtok menjetek el 4d-re is, hátha megerősítik valamelyik nemet. A babakocsit pedig ha újan vettétek vigyétek vissza és cseréltessétek ki a biztonság kedvéért unisex színre :) Boldog babavárást, sok sikert. 23hetes kismama
2010. máj. 19. 18:19
 4/15 anonim ***** válasza:

Ugyanezt akartam én is írni :)

1. voltam

2010. máj. 19. 18:20
 5/15 anonim ***** válasza:
Ha nem látnak kukit, attól még valahol lehet. De ha látnak kukit, az nehezen tűnik el. Gratulálok a kisfiadhoz!
2010. máj. 19. 18:26
 6/15 anonim ***** válasza:
55%

Mi van? Nem értem, miért kell készpénznek venni az UH-ot... Rózsaszín ruhácskákban és kocsiban nem mutat maj a legszebben a kispasi, az tény.

Lányok gyakran alakulnak fiúvá, mi ezért vettünk unisexet mindenből. 2-szer mondták, hogy lány, de nem nunit láttak, hanem nem láttak kukit. Szóval fogalmunk sincs a neméről.

38 h km

2010. máj. 19. 19:09
 7/15 A kérdező kommentje:
Elég nagy csalódás ez nekünk,már van egy kisfiúnk,és mindennél jobban szerettünk volna egy kislányt,és pont ezért kérdeztem meg a dokitól 25 hetesen,hogy mennyire biztos,hogy lány???erre ő 100 %, most meg teljesen fiúnak látta,én azért örülök,de az apján láttam a nagy csalódást már nagyon bele élte magát,hogy kislánya lesz! :(
2010. máj. 19. 20:05
 8/15 anonim ***** válasza:
74%

Óh, értem, így azért más. :( Szeretni fogja Apuka így is, hidd el, hamarosan kibújik, és senkire el nem cserélné már Apa a kis tököst. :)

a 38 hetes pocis

2010. máj. 19. 22:00
 9/15 A kérdező kommentje:
Esetleg volt valaki hasonló helyzetben?
2010. máj. 23. 07:40
 10/15 anonim ***** válasza:

Szia! Nekunk a 18 hetes uh-n mondtak, hogy nagy valoszinuseggel lany, atan 22 hetesen elmentem 4d-re, ott meg bevillantotta a kukacot, meg himbalta is:-) errol ennyit.

Nem erdemes kezpenznek venni az uh-t, a babakocsit meg ne aggodj, biztos kicserelik.

Egyebkent en is inkabb lanyt vartam volna......majd a kovetkezo:P

Boldog babavarast!

24 hetes kismama

2010. máj. 23. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!