Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam a 22. héten ultrahan...

Ma voltam a 22. héten ultrahangon. Az baba hosszát ilyenkor már nem mérik, csak a súlyát, BPD-t, FL-t AC-t? Hogyan tudom megnézni, hogy mekkora a baba? Mivel összeszorította a combját, inkább lány vagy fiú lehet?

Figyelt kérdés

Szonográfus azt mondta, inkább lány, de nem mondja 100%-ra ert összeszorítja a combját. 22+4 hetes.

Köszönöm

2010. nov. 12. 09:23
 1/7 anonim ***** válasza:

BPD és egyéb méretekből becsülik a hosszát és a súlyát.

fiú és lány is összeszoríthatja a combját, ha nem mutatta a nemi szervét akkor csak legközelebb tudod meg, hogy milyen nemű. feltéve, hogy akkor meg akarja mutatni.

2010. nov. 12. 09:30
 2/7 A kérdező kommentje:

köszönöm, akkor tehát nem tudom meg, hogy hány centi lehet a babám, igaz? Súlya 532g

Még azt sem, hogy lány, vagy fiú :)

2010. nov. 12. 09:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem a 22. hetin mg a súlyt sem mérték, ott a 27. héttől tudják csak megmondani.

Nálunk is lányt mondtak, de nem tudom, hogyan állt a lába :) Szerintem még ne vásárolj be rózsaszínből. Esetleg, ha van rá keret, menj el 4D-s uh-ra, ott hátha többet látnak.

Egyébként én a 23. héten voltam 4 D-sen is, ott azt mondta a doktornő, ilyenkor a legideélisabb, mert már elég nagy a baba, hogy mindent jól lehessen látni, de nem annyira nagy, hogy csak 1-1 testrésze legyen a képernyőn.

2010. nov. 12. 09:42
 4/7 anonim ***** válasza:
2010. nov. 12. 09:43
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem vásárolok még be se rózsaszínből, se kékből :)

Tarthatta volna lazábban is lábát, kis szégyenlős :)

Szeretnénk menni 4D-s re, kb. a 24-héttől. Ott majd reméljük, tényleg kiderül a neme :)

2010. nov. 12. 09:49
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

Ennek a kalkulátornak a segítségével ki tudod számolni mindig a babád hosszát és súlyát.

2010. nov. 12. 10:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kalkulátorokat. Az olasz kalkulátor szerint 29 cm. :)
2010. nov. 12. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!