Ma voltam a 22. héten ultrahangon. Az baba hosszát ilyenkor már nem mérik, csak a súlyát, BPD-t, FL-t AC-t? Hogyan tudom megnézni, hogy mekkora a baba? Mivel összeszorította a combját, inkább lány vagy fiú lehet?
Szonográfus azt mondta, inkább lány, de nem mondja 100%-ra ert összeszorítja a combját. 22+4 hetes.
Köszönöm
BPD és egyéb méretekből becsülik a hosszát és a súlyát.
fiú és lány is összeszoríthatja a combját, ha nem mutatta a nemi szervét akkor csak legközelebb tudod meg, hogy milyen nemű. feltéve, hogy akkor meg akarja mutatni.
köszönöm, akkor tehát nem tudom meg, hogy hány centi lehet a babám, igaz? Súlya 532g
Még azt sem, hogy lány, vagy fiú :)
Nekem a 22. hetin mg a súlyt sem mérték, ott a 27. héttől tudják csak megmondani.
Nálunk is lányt mondtak, de nem tudom, hogyan állt a lába :) Szerintem még ne vásárolj be rózsaszínből. Esetleg, ha van rá keret, menj el 4D-s uh-ra, ott hátha többet látnak.
Egyébként én a 23. héten voltam 4 D-sen is, ott azt mondta a doktornő, ilyenkor a legideélisabb, mert már elég nagy a baba, hogy mindent jól lehessen látni, de nem annyira nagy, hogy csak 1-1 testrésze legyen a képernyőn.
Nem vásárolok még be se rózsaszínből, se kékből :)
Tarthatta volna lazábban is lábát, kis szégyenlős :)
Szeretnénk menni 4D-s re, kb. a 24-héttől. Ott majd reméljük, tényleg kiderül a neme :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!