Mi lesz ha csaszarmetszes utan 3 honappal terhes maradok? Meg lehet tartani vagy nem?
Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 17:01
1/5 anonim válasza:
Persze.
A terhességedet fokozottan kell viszont figyelni és garantált a következő császármetszés is.
2/5 anonim válasza:
Én pont ettől félek!
2 hónapja szültem és bár védekezünk,soha nem lehet tudni.
Szerintem még besem gyógyultak rendesen a belső varratok és a aszervezet sem regenerálódik ilyen gyorsan de kétségtelen hogy nem lehetetlen.
Elsőnek igaza van,tuti császár lenne,és fokozott figyelem a terhesség alatt!
3/5 anonim válasza:
Meg lehet tartani, de a kihordásnak sokkal nagyobb a kockázata, mintha még várnál a szülést követően egy évet. A szülész orvosod sem fog túlzottan megdicsérni, mert nem hagysz időt a hasi sebednek a teljes regenerálódásra. Arról nem is beszélve, hogy a műtétnél átvágott izmok újra kitágulnak, újra vágják majd és egyre nehezebben nyered vissza a régi formádat. A császárosok közül amúgy is sokkal többen vannak, akiknek a szülés után kis pocakjuk marad, azt se tornával, se diétával nem lehet ledolgozni, mert nem zsír marad, hanem az átvágott izom. Ez úgy 40 éves korig nem is jelent problémát, hanem amikor lassan elérkezik a változókor és a testarányok átalakulása miatt megerősödik a has. Szóval én a helyedben védekeznék és legalább egy, de inkább két évig nem kezdenék újabb terhességbe.
4/5 anonim válasza:
Védekezz és akkor nem leszel terhes és nem kell egy baba életét kockáztatnos a felelőtlenséged és a türelmetlenséged miatt!
5/5 A kérdező kommentje:
Nem akarom h az legyek,de felek mert 1 menszim volt es most kimaradt.Nem elvezett belem ,de az elovaladek???
Nem maradt egy csepp hasam sem az elso csaszar utan.Mert ez az utobbi a 2.volt.Es mar le is ment a hasam.
2010. máj. 19. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!