Császármetszés után 18-19 hónappal tudtatok szülni természetes uton? Mennyire segít a homeópátia?
Nagyon jó a kérdés, bár offolok, én még csak 28 hetes vagyok, és 17 hónap lesz a gyereke között. Most 14 hónapos a lányom.
Nekem azt mondta a dokim, ha befordul (mert jelenleg faros Ő is mint a nővére volt) akkor megpróbáljuk a sima szülést. Ha meg marad faros, akkor császár.
Nem tudom, de nagyon gondolkodom rajta, hogy legyen. Ugyanis ilyenkor se oxitocin, se semmi, a lányomnál programozott volt mert nem fordult be, így nem volt vajúdás sem. A császár után nagyon gyorsan gyógyultam, tudom már mire számítsak. Félek a hegszétválástól és hogy hirtelen kapkodni kell. Meg nem fog hagyni hosszasan vajúdni szerintem, ha nem tágulok (lányomnál amúgy végig zárt volt a méhszáj).
Könnyű szülést, és majd írd meg hogy mi lett, ha nem felejted el! És Kedves 2. Te is írj majd!
Hát már papiron korházba fekszem.Azt mondta a dokim,hogy megprobáljuk de ha nem megy nem fogja eröltetni. Jelenleg a sebem 5 mm vastag
köszönöm a tanácsokat..
Kismamába szokott írni Fodor Marcsi. Elsőre császárral szült, rá másfél évre simán, aztán 6 év múlva gátvédelemmel. Talán az Istvánban szült, de nem vagyok benne biztos. Ott nagyon természetes szülés pártiak. Az Imrében is ritkán császároznak.
A homeopátia meg valakinél beválik, valakinél nem. Szervezetfüggő.
Szia, hogy vagytok? Mi újság? Megszületett a babád? Mesélj!
Minden jót!
4. válaszoló
4 válaszoló.
igen sikerült megszülnöm 1 óra 47 perc alatt a kislányomat.3kg75 deka és 53 centivel.Nagyon hamar tágultam és az orvosok is meglepődve néztek rám egy csoda voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!