Császármetszés után hogy született a 2. babátok? TErmészetes úton vagy császárral?
Nálunk az első kettőzött lábtartás miatt lett császáros (még csak nem is farral, hanem két lábbal előre akart megszületni) :-)
A második sima szülés volt. Ne aggódj, tök jó lesz!
Nekem legalább is sokkal nagyobb élmény volt :-)
Ja igen:
és utána 3 évvel szültem mégegyet sima úton :-)
Az első kettő gyerek közt 2,5, a második kettő közt 3 év van.
Szülések után közvetlenül csak annyi volt a "rossz", hogy többet kellett feküdnöm (4 órát).
Nálam pont ugyanez volt a gond, illetve én túl is hordtam a fiamat. Sajnos a lányommal is ugyanez volt a gond:( Úgyhogy Ő is császárral született 8 hete. 22 hónap van köztük.
Végig sima szülésre készültünk a dokival, de az utolsó uh-n már nagyon nagy volt...
Én ugyan még nem szültem másodjára, de már bármikor esedékes! Természetesre készülünk, az első téraránytalanság miatt lett császár.
Pici off. Ha az első császár és a második természetes, akkor szülés után tényleg kitapintják belülről a heget. És altatnak. Nekem ez nagyon elvette a kedvem és kicsit félek is!
Bocsi. Na akkor mégegyszer!
Azt mondta a doki, hogy ha sikerül megszülni a másodikat természetes úton, akkor a szülés után közvetlenül el kell, hogy altasson, mert kézzel ki kell tapintania a császár hegét belülről, hogy nem sérült-e az összehúzódásoktól, nem szakadt-e szét a heg. És azért csinálják altatásban, mert elég kellemetlen lenne ébren elviselni.
Remélem igy már érthetőbb voltam.
Ez nálam is megtörtént, mind a 2 alkalommal, de altatás nélkül és állítom, hogy tökre nem éreztem semmit!
Közvetlenül a méhlepény után vizsgált, még tökre tág volt minden.
nekem mindkettő császár lett, de a másodikkal először simára készültünk. tágultam is,szívhang is jó volt, az volt a baj, h a hegem nagyon nyilallt még a fájások között is. ez hegszétválásra utal, emiatt lett császár. de mondták is a műtét után h nagyon vékony volt a hegem. ja 16 hónap a különbség a picik között. inkább legyen császár, mint sima szülés után rohanás a műtőbe mert szétvált a heg.
ha mégis császár lesz neked, sokkal könnyebben fogsz felépülni, legalábbis nálam ez volt, mindenki csodálkozott h milyen fürge vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!