Ugye nem lesz baj? Mit tehetnék ha teherbe estem császármetszés után 3,5 hónappal?
Kicsit meg vagyok ijedve.
3,5 hónapja szültem,és eddig cerazettét szedtem,kevés tejem van,de azt mindig odaadom a babának.
Egyszer már megvolt a mensim,szeptemberben,azóta nem,most 2 napja van barnázás,ami tudom a cerazette mellett előfordul.,viszont egyik éjjel nagyon szúrt az oldalam a hasam aljánál,és ma reggel meg felfordult a semmitől a gyomrom.
Remélem nem estem teherbe,még várok a teszttel,hátha megjön rendesen, de ez a hányinger megijesztett.
Ha esetleg mégis baba,hogy viselné a méhem? Mindenképp abortusz kell,? Volt valaki hasonló helyzetben?
Elég nehéz császárom volt,sok vérzéssel,ezért félek,hogy viselné a méhem,különben megtartanám,csak nagyon félek!!
Nem hinném hogy kéne abortusz, mert a baba olyan kicsi még az elején, hogy nem sok vizet zavarna, de ezt sajnos egyénileg és orvosilag kell eldönteni.
Egyébként nem hinném hogy aggódnod kell, mert a mensi ilyenkor tök rendszertelen, meg ott a fogamzásgátló, és a tünetek simán lehetnek mindenféle terhesség nélkül is.
Szerintem addig ne idegeskedj,amíg nem pozitív a teszt.
Aztán ha az,akkor beszélj a dokiddal.Én 2 év után is éreztem a vágásomat terhesen,de nem volt gond.Azonban sajnos nem tudtam megszülni ezt a babát sem,pedig úgy készültünk.
Azért ez nagyon kevés idő,szerintem rizikós lenne újabb baba most.De mindenképp a dokit kérdezd.
Minden jót.
Köszönöm a válaszokat!
Hát igen,elég kevés idő,meg már terhesség elején is azért a méh ugye elkezd tágulni.
Igazad van,kár előre idegeskedni.Csak nem szeretném ha olyan döntést kellene hoznom,ami nagyon fájdalmas.
Az egyik barátnőm szintén császárral szült. A 6 hetes kontrollnál a dokija azt mondta, hogy akár teherbe is eshetne, de azért javasolja a kis pihenést.
Beszélj a dokiddal, ő majd megnézi a heget, és tud majd biztosat mondani.
Utolsó válaszolónak!
Ekkora hülyeséget,hogy lehet leírni??Ilyet orvos nem mondott az tuti.Nekem 2 császárom is volt,és nem vizsgálják a műtéti heget 6 hetes kontrollon,csak a felületét.Abból meg ugye semmire nem lehet következtetni.Pont arra hívják fel a figyelmet császármetszés után,hogy a vágásnak csak a felülete gyógyul gyorsan,a szöveteknek több hónapra,egy évre van szüksége a regenerálódáshoz.Ugyanis a császár nagy hasi műtétnek számít,és nem felületi karcolás!!!
Nem véletlenül aggódik a kérdező,ugyanis Ő is tisztában van azzal,hogy rizikót vállal ha terhes és úgy dönt kihordja a babát.
Szia elvileg a szülés, császár után 6 héttel a méh készen áll az újabb babára, nekem az orvosom mondta!
Nekem van egy 9 hónapos kisfiam, és most 7 hetes kismami vagyok!
Szorítok,hogy minden úgy legyen ahogy te akarod!!!
Szia!
Nálam szerencsére nem lett baba,azóta abbahagytam a cerazettét,igaz sajnos szoptatni sem tudok .Szorítok neked,reméljük nem lesz baj,majd írjál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!