Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aszimmetrikus mellek terhesség...

Aszimmetrikus mellek terhesség alatt is?

Figyelt kérdés
Sajnos eleve kisebb volt a bal mellem, mint ajobb. Kb. 1 kosárméretnyire saccoltam. Most a terhességem 1. trimeszterében járok, és vmennyit nőttek a melleim. De azt tapasztalom, hogy a bal továbbra sem akar nőni, vagy csak nagyon picit, mivel a jobb láthatóan duzzad, a bal növekedése továbbra is elmarad. Szerintetek mi lehet ennek oka, nem fogja utólérni a terhesség alatt egyik a másikat? Találkoztatok már hasonlóval? Nem tudom mit tegyek, a mellpumpa nagyon drága, az olcsóbb változat meg nem tudom, hazsnál -e.
2010. máj. 19. 13:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Sok szerencsét a mellnöveléshez!

Csak arra figyelj kérlek, hogy a mell túlzott stimulálása olyan hormonváltozást idéz elő, ami főként a terhesség vége felé beindíthatja szülést. Gondolom koraszülést Te sem szeretnél. Mindenképp kérdezz utána használat előtt!

2010. máj. 19. 14:00
 12/16 anonim ***** válasza:

küldhetsz emailt, de sajna elég sok jön úgyhogy nem garantálom, h eszembe jutsz majd....viszont tettem fel itt kérdéseket vele kapcsolatban és válasz nem jött, de ide majd akarok írni a tapasztalataimmal kapcsolatban, már mással is beszéltünk erről, őt is érdekli

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__alternativ-gyogyitas..

szóval jelöld be az alján, h kérsz értesítést ha válasz érkezik rá és akkor látni fogod a tapasztalataimat...remélem csak pozitív:)

2010. máj. 19. 14:03
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Persze, használata előtt mindenképpen rá akartam kérdezni a védénőnél, de amúgy még az első trimeszterben járok.
2010. máj. 19. 14:04
 14/16 anonim ***** válasza:
igen, igen, várd meg a terhesség végét és a szoptatást is, mert valahol így indítják be a szülést h a mellet stimulálják.....addigra majd tudunk tapasztalatot cserélni is....:)...jó babavárást!!!
2010. máj. 19. 14:05
 15/16 A kérdező kommentje:

Bejelöltem! Kíváncsian várom az első kezelést! Remélem nem lesz túl drága, bár ha az enyém kiegyenlítené, csomó hálapénzt adnék neki érte! :D De előre nehezemre esne sokat leperkálni, főleg, ha nem biztos az eredmény..

Mikor tervezel menni, kb. 1 hét vagy sokkal később?

2010. máj. 19. 14:08
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm midnenkinek a választ! Majd óvatos leszek akkor a pumpával, ha nem ajánlott terhesen, akkor kivárom a végét. :)
2010. máj. 19. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!